2777
2789
عنوان

زندگی تو خونه پدرشوهر

261 بازدید | 25 پست

برای زدن این تایپیک خیلی باخودم کلنجار رفتم ولی واقعا تنهام و نیاز به صحبتای خواهرانه دارم!(ببخشید که طولانیه)

قبلش بگم که ۳ساله ازدواج کردم و هردومون داریم درس میخونیم همسرم پنج ساله مادرش از دنیا رفته و پدرشوهرم هم نیاز به یه عملی داره(پروتز لگن)راه میره ولی این عمل هم بالاخره باید انجام بده،یه برادرشوهر مجرد هم دارم که واسه پدرشوهرم غذا درست میکنه ولی چون سربازه نمیرسه هرروز درست کنه،مثلا ۴بار در هفته ظهر میرسه و ماهم انقدر فاصلمون ازشون دوره که هرروز نمیتونیم سر بزنیم پولشم‌نداریم خونه نزدیک تر رهن کنیم

موعدخونمون رسیده و همسرم میگه من پولی واسه تمدید ندارم پولمون رو بذاریم اینجا سوخت میشه  و بریم خونه پدرشوهرم یه سال زندگی کنیم هم ایشون عمل کنن و هم بتونه بهش رسیدگی کنه هم اینکه تو این مدت خونه مادربزرگشون رو بفروشن تا بتونیم خونه بخریم و چون خونه ما دوره نمیتونه پیگیری کنه اگه اونجا باشه راحت میتونه پیگیری کنه و این مسائل که بریم اونجا 

منم از اولش تو خاستگاری درمورد این مسئله گفته بودم مخالف زندگی باخانواده همسرم ولی بهش گفتم من کمک میکنم و حواسمون به بابات هست اما الان میگه شرایط یه جوری شده که بریم اونجا!از یه طرف دیگه اون برادر مجرد داره من راحت نیستم یک سال اونجا باشم اصلا نمیدونم فکر میکنه یا نمیکنه؟! الانم دوهفتس همش بحث و هی میگه منو درک نمیکنی و فلان... همه روزای خوشمون زهر شده ! میگه من اینجا رو تمدید میکنم ولی دیگه باتو کاری ندارم!هرچی هم میگم برو با یکی مشورت کن ببین اصلا خواستت معقوله؟ میگه من آخرین راهم همینه .... میدونید چیه شاید تو پیام نشه منظور رو درست برسونم ولی لطفا درحدی که متوجه صحبتم شدید راهنماییم کنید داغونم بخدا😔😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنطر من یکسال برید اونجا

شما شرایط همسرت رو میدونستی و قبول کردی کاش دقت بیشتری میکردی 

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
بنطر من یکسال برید اونجاشما شرایط همسرت رو میدونستی و قبول کردی کاش دقت بیشتری میکردی

آره ولی اصلا قرار نبود به اینکه اونجا زندگی کنیم که 

اتفاقا سوالم پرسیدم گفت نه نمیکنیم 

الان میگه شرایطم اینجوری شده!

شرایط برای شما خیلی سخت میشه همسرت اونجا زندگی کرده و براش عادیه ولی شما هم معذب میشی هم توقعاتشون خیلی زیاد میشه هم اینکه ممکنه یکسال بشه چندین سال قدیما خیلیا اینطوری رندکی میکردن براشون عادی بود ولی شرایط امروزی هرکسی نمیتونه اینطوری زندگی کنه به هرحال باید خودت بسنجی چی از دست میدی چی به دست میاری و اگه چاره دیگه ای نباشه مجبوری تحمل کنی دیگه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

آره ولی اصلا قرار نبود به اینکه اونجا زندگی کنیم که اتفاقا سوالم پرسیدم گفت نه نمیکنیم الان میگه شرا ...

این شرایطی که شما گفنی با یکسال جفت و حور نمیشه خونه بخرید و بنظر من برید هم احتمال زیادی هست موندگار شید

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
آره ولی اصلا قرار نبود به اینکه اونجا زندگی کنیم که اتفاقا سوالم پرسیدم گفت نه نمیکنیم الان میگه شرا ...

عزیزم برای شما سخت میشه چون برادر شوهر مجرد داری

ببین خونشون چند تا اتاق خواب داره

پسر مجرد همیشه خونس؟

پیشش حجاب داری

پدر شوهرت کاراش با شماست

از همه ی جوانب بسنج و با همسرت در موردش صحبت کن