2777
2789
عنوان

گوشی می‌خوام بخرم

747 بازدید | 20 پست

بچه ها بین گوشی های سامسونگ s24 یا s 23 کدوم بهتره؟ قیمت تا چهل تومن میتونم خرج کنم 

تا این قیمت چه گوشی هایی پیشنهاد می کنید 

آیفون رو قبلا داشتم واسه هر چی پول باید می دادی راضی نبودم 

تا ۴۰ تومن اگه میخوای میتونی یه s22 ultra تمیز دست دو بخری. اگه میخوای جدید باشه s24fe خیلی خیلی خفنه

من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده_من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

S23 fe نخر چون قدیمی شده و مال سال پیشه.من s23 fe خریدم که خیلی خوبه و راضیم ازش.الان s24fe اومده با قیمت ۳۵ تومن. که فرقش با s23fe اینه که s24fe بزرگتر شده و پردازنده قوی تر شده.کمتر داغ میکنه باطریش بزرگتر شده و محافظ صفحه لش مقاوم تر شده

به نظرم یا الترا بخر یا اف ای.چون مدل های عادی و پلاس قیمت خیلی بالایی دارن و ارزش خریدشان کمه

اگه میخوای گوشیت جدید باشه s24fe بخر. اما اگه دوربین قوی و قلم و گوشی خوش دست میخوای s22 ultra بخر.البته بگم s24 fe مال امساله ولی s22 ultra مال ۲۰۲۲ هستش.ولی خب اون الترا هست و خیلی امکانات کاربردی تری داره. مثلا دوربین خفن.زوم صد برابر.شارژ ۴۵ وات.

به نظرت 22 ultra بهتره یا مثلا s 24 fe

اگه دوربین خارق العاده میخوای و کارت به دوربین زیاده s22 ultra. اگه قلم و شارژ ۴۵ وات میخوای s22 ultra اما اگه میخوای گوشیت به روز باشه و پردازنده قوی داشته باشه و سبک باشه s24fe

اگه میخوای گوشیت جدید باشه s24fe بخر. اما اگه دوربین قوی و قلم و گوشی خوش دست میخوای s22 ultra بخر.ا ...

دوربین زیاد برام مهم نیست  واقعیتش ، بیشتر از این نظر که سریال زیاد می بینم باهاش یا بازی میکنم ، سریع داغ نکنه و یه چی سبک باشه 

این که جدید اینا باشه هم مهم نیست زیاد برام