2777
2789
عنوان

قیمت طلا

182 بازدید | 13 پست

بنظرتون ارزون تر میشه یا می‌ره بالاتر همچنان؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴۵ کجا بود سکه الان ۵۱ ملیونه

بهار ازادی ۴۵ امامی ۵۱😐

همه ش حسرت طلاهامو که فروختم میخورم

بنظرت چجوری میشه پولدار شد؟؟؟😑😑

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
بهار ازادی ۴۵ امامی ۵۱😐همه ش حسرت طلاهامو که فروختم میخورمبنظرت چجوری میشه پولدار شد؟؟؟😑😑

طلاهاتو چرا فروختی ؟این دوره زمونه مگه میشه پولدار شد مگه اینکه سرمایه داشته باشی یه کاری راه بندازی

❤️

برای چی فروختی من برای خونه همش حسرتشونو میخورم 340 گرم بود

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
برای چی فروختی من برای خونه همش حسرتشونو میخورم 340 گرم بود

برا شما اگه تبدیل به خونه شده که حسرتی نداره، از خونه باید به نامت بخوره

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
برا شما اگه تبدیل به خونه شده که حسرتی نداره، از خونه باید به نامت بخوره

کلا به نام خودمه اما از پارسال تا حالا 100 میلیونم روش نرفته طلاهام بود 400 تومن روش رفته بود

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
کلا به نام خودمه اما از پارسال تا حالا 100 میلیونم روش نرفته طلاهام بود 400 تومن روش رفته بود

منم طلا رو بیشتر از ملک قبول دارم، حاضرم مستاجر باشم ولی طلا زیاد داشته باشم

چه کنیم که این دوره زمونه هیچکدومم نمیشه داشت

غصه نخور عوضش ملک داری و به نامته، طلا هم کم کم میخری❤️

البته این چیزا که گذراست و اصل کاری اخلاق و انسانیته که باید خودمون رشد بدیم