2777
2789
عنوان

چی شد که مردا اینجوری شدن🤬🤬

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 44 پست
اره شال سرشه

خب چی بگم.. این دیگه واقعا مشکل از مردا هست یا شاید واقعا زیباست
🤐 نمیدونم راه حلی ندارم چون خودم چادر میپوشیدم از 9 سالگی اینا هیچوقت ندیدم کسی بهم نگاه چپکی بندازه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب اونوقت بچه ای که تا سال اخر مدرسه والدین بردن گذاشتنش دم مدر مدرسه، چطور یهو میخواد سال بعدش تنه ...

اون موقع خیلی فرق داره طرف بالغ شده و از پس خودش برمیاد در ضمن حتی دانشگاه واسه خوابگاه هایی که از محوطه دانشکده خیلی دورن سرویس داره (دانشجوهارو میبره و میاره)

احتیاط شرط عقله

اوضاع جامعه خیلی خرابه دوست صمیمی خودم همش تو مدرسه گریه میکرد تمرکز نداشت تا اینکه یه روز بهم گفت عموی مادرم ک همسن پدربزرگمه تو نوجوانی بهم تجاوز کرده . 

فکر میکنید تصور اقایون از دختر چیه؟این ربطی به مردم جامعه نداره...شناخت شما از جهانِ اطراف‌تون کمه

عزیزم وقتی طرف زل زده و چشم برنمیگردونه 

و انگار یه چیز عجیب غریب دیده 

چه طور میتونم حس مثبتی از این قضیه بگیرم

مردم نمیتونن چشم هاشونو ببندن چون تو دخترتو می خوای ببری بیرون😒کلا هر مدلی باشی نگات میکنن

والا شما ها هم خیلی از اوقات اقایون جوان رو دید میزنید.

اینکه هر مدلی باشی نگات میکنند، فقط برا اقایون صحیح نیست!

معنی نگاه اقایون رو خیلی وقتا نمیفهمید برا خودتون خیال میکنید...

اون موقع خیلی فرق داره طرف بالغ شده و از پس خودش برمیاد در ضمن حتی دانشگاه واسه خوابگاه هایی که از م ...

چه فرقی داره؟ طرف به عرض ۳ ماه تابستون که میخواد بره دانشگاه یهو بالغ میشه و میتونه از پس خودش بربیاد؟

اون سرویس داشتنه استثنا هست برا همه نیست

درضمن مگه فقط تو شهره، بچه میخواد هرچند وقت یه بار از اون شهر برگرده بیاد شهر خودش دوباره بره دانشگاه،  هردفعه خانواده میخواد هزینه کنه ببره بیاره؟

والا ما که شهر دیه نرفتیم میخوایم رفت و آمد کنیم تا دانشگاه یه ساعت و خورده ای تو راهیم با اتوبوس ، دیه وای به حال کسی که تاحالا خودش اینور اونور نرفته یهو میخواد تو جامعه بیاد

به جای پاک کردن صورت مسئله به بچه باید آگاهی داد 

عزیزم وقتی طرف زل زده و چشم برنمیگردونه و انگار یه چیز عجیب غریب دیده چه طور میتونم حس مثبتی از این ...

اگه اقایون بفهمن این دختر بچه است تو هم محجبه‌ای

معنی نگاهشون فرق میکنه...

اصلا از شلوار بگ و شومیز چی معلوم هست که طرف بخواد چشم‌چرانی یه دختر ده ساله رو که اصلا هنوز پسره رو بکنه؟

خواهش میکنم توهم نزنید 

ما هم دختر بچه ها رو تا ۶ ۷ سال نگاه میکنیم ولی مثل پدرش

چه فرقی داره؟ طرف به عرض ۳ ماه تابستون که میخواد بره دانشگاه یهو بالغ میشه و میتونه از پس خودش بربیا ...

چرا الکی شلوغش میکنی ؟

بله ادم وقتی تو موقعیتش قرار بگیره خودش رو با شرایط وفق میده 

والا اطرافیان ما هم چه دختر چه پسر تا سال آخر دبیرستان پدر مادر میبردن دم در مدرسه پیاده میکردن بعد قبول شدن دانشگاه شهر دیگه خودشونم با هواپیما یا قطار میرن و میان

من منکر آگاهی دادن به بچه ها نشدم

خیلی پسرا مست میکنن میان جلو در مدارس دخترانه 

خب آدم مست چی حالیشه ؟

یه بار تو کوچه دبیرستان ما یه پسره یه دختره رو گیر آورده بود که خداروشکر خطر رفع شد پلیس اومد و...

همون دخترای دانشجو که شهرای دیگه زندگی میکنن اصن تنهایی بیرون نمیرن همش با اکیپ اونم نهایتاً تا ساعت ۹ شب بیرونن والا خیلی از دخترای اطرافم دانشجو ان 

حالا تصور کن دختر دبستانی یا راهنمایی رو پیاده و تنها راهی کنی؟

من دوستای صمیمی خودم چه زمان دبستان چه دبیرستان پیاده میرفتن خونه ولی ۴_۵نفری یه اکیپ میشدن هیچکس جرات نمیکرد تنها بره و بیاد 

چرا الکی شلوغش میکنی ؟بله ادم وقتی تو موقعیتش قرار بگیره خودش رو با شرایط وفق میده والا اطرافیان ما ...

گفتن واقعیت شده شلوغ کاری؟ چه جالب که یهو میتونن تو جامعه حضور پیدا کنن و از پس کار خودشون بر بیان بدون پیش زمینه!

اولا معمولا کنار مدرسه دخترانه متوسطه پلیس هست دوما مدرسه اگه جای خوبی باشه مدیر مدرسه هیچ وقت اجازه تجمع اینجور الوات رو نمیده چه بسا که دبیرستان من حتی اجازه نمیداد پسرا بخوان وایسن موقع تعطیلی بروشور تبلیغاتی پخش کنن چه برسه مزاحم باشن پس این مورد رو میشه با ثبت نام بچه تو مدرسه خوب حلش کرد!

بعدشم من کِی گفتم تنها بدون دوست باشن؟! من دارم درمورد نبود حضور والدین حرف میزنم! بعدشم صحبت ما دختر دبستانی و راهنمایی نبود! اسی گفت ۴ سال دیه که میشه ۱۴ سال میشه زمان ورود به دبیرستان!

گفتن واقعیت شده شلوغ کاری؟ چه جالب که یهو میتونن تو جامعه حضور پیدا کنن و از پس کار خودشون بر بیان ب ...

جای خوب ثبت نام کنن؟

مدرسع من خاص بود و بالاشهر تو بهترین منطقه 

آزمون ورودی میگرفت کلاس نهم خیلیا بیشتر از ۱۰ ساعت درس میخوندن که قبول شن دخترخاله ام وقتی قبول نشد کلی گریه کرد کلا افسرده شد

پلیس هم تا جایی که ما میدیدیم ۵روز بود دوماه نبود 

عرضم به خدمتت طبق قانون مدرسه فقط از ساعت ۷/۵تا ۱۲/۵(یعنی کلا تایمی ک بچه ها تو خوده محیط مدرسه حضور دارن مسئوله)

مدیر ما بارها و بارها تاکید میکرد از ۱۲/۵به بعد من هیچ مسئولیتی در قبال شما ندارم و حرفشم درست بود قانونه آموزش و پرورشه 

البته من مامان خودم مدیر راهنمایی بود همیشه شماره پلاک ماشینای مزاحم جلو مدرسه رو به آگاهی میداد بعدم مدیر فقط مدرسه و نهایتا ۵۰ متر اطراف مدرسه رو میتونه زیر نظر داشته باشه همه ی مدیرا هم که مث مادر من نیستن

در ضمن بچه ۱۴ ساله کلاس هشتمه نه اول دبیرستان 

من چیکار به دوست بچه ها دارم منظورم این بود بچه هایی که پیاده میرفتن همشون یه اکیپ ۴_۵نفری که مسیر خونه هاشون نزدیک به هم بود میشدن هیچکس تنهایی جرات نمیکرد پیاده بره 

جای خوب ثبت نام کنن؟مدرسع من خاص بود و بالاشهر تو بهترین منطقه آزمون ورودی میگرفت کلاس نهم خیلیا بیش ...

عجب بالای ۱۰ ساعت میخوندن قبول شن؟!! والا الان بهترین مدارس سمپاد هستن قبولیاش نهایت ۵ ساعت میخونن

فکرکنم شما کنکور رو با قبولی مدرسه اشتباه گرفتی😵‍💫😂

محض اطلاعت مدیر تا ۱۲ونیم مسعول هست منتها مدرسه خوب برای اینکه اسمش خراب نشه تو سطح شهر ، به اینجور مساعل هم رسیدگی میکنه نمیدونستی بدون

و محض بیشتر اطلاعت شما از لفظ راهنمایی استفاده کردی ، راهنمایی وقتی بودش که بچه ها ششم نداشتن وقتی ۱۴ سال بودن سوم راهنمایی بودن و دیه میخواستن برن دبیرستان،  منم طبق لفظ شما گفتم!

و گرنه میدونم ۱۴ ساله کلاس هشتمه متوسطه اول هست و راهنمایی نیست!

صحبت کردن با امثال شما مثل آب در هاون کوفتنه، معتقدید بچه تا ۱۸ سالگی دورش باید دیوار کشیده بشه یهو ۱۸ سالگی بپره تو جامعه! منتها چجوری میخواد مثل اطرافیان شما که نابغه بودن یهو گلیم خودشونو از آب کشیدن بیرون بقیه بچه ها هم اینشکلی باشن خدا داند!

دیه هم پاسخی نمیدم چون بیشتر ازین وقت ندارم برا بحث

موفق باشین

عجب بالای ۱۰ ساعت میخوندن قبول شن؟!! والا الان بهترین مدارس سمپاد هستن قبولیاش نهایت ۵ ساعت میخوننفک ...

آره ۱۰ ساعت درس میخوندن چون رقابت بشدت زیاد بود و بعله واسه سمپاد و نمونه که بهترین مدارس بودن تلاش میکردن 

۵ ساعت هم زمان خیلی کمیه هرچند که بحث ما درباره سمپاد و نمونه نبود 

مدیر خوب  اصلا تو بهترین مدرسه میتونه تا کوچه های سطح شهر رو زیرنظر داشته باشه ؟خیابونا چی؟گفتم که مدیر بنده خدا  نهایتش تا ۵۰ متر اطراف مدرسه رو بتونه درنظر بگیره 

بعدم طبق لفظ من  راهنمایی گفتی😂😂 😅خنده داره چون بحث ما درباره دختر استارتر بود و خودت بار اول گفتی دختر اسی ۴ سال دیگه که بشه ۱۴ سالش وارد دبیرستان میشه 

من خودمم نظام قدیم نبودم کلا به متوسطه اول میگم راهنمایی 😉

من واقع بینم و همیشه محتاطانه عمل میکنم به هر حال جامعه الان جوری نیست ک یه دختر دبستانی یا نوجوون یا اصلا دبیرستانی تنها رو پیاده راهی کنی الان که حتی محارم طرف بهش رحم نمیکنن ...کلی تاپیک تو همین نی نی سایت خوندم دخترای بیچاره قربانی شدن حتی دوست صمیمی خودم یکی از محارمش تو خواب...پس پیشگیری بهتر از درمانه 

بعدم من کجا گفتم دور دختر حصار بکشن ۱۸ سالگی بپره تو جامعه 😐😐😐😑😑😑

من خودم زمانی ک کلاس نهم بودم شبا میرفتم پیاده روی منتها با ۴_۵تا از دوستام 

بار اولم گفتم بچه رو میشه پیاده راهی کرد ولی نه تنهایی خوبه ۴_۵تا از دوستاشم همراهش باشن

خاله خودم تو دفتر قضایی کارمیکرد میگفت من تا قبل از اینکه اینجا برم سرکار خیلی بی خیال بودم نسبت به اینکه یه دختر تنها بره خیابون یا پسربچه ها رو تنهایی بفرستیم خرید و....راستم میگفت تو این مسائل خیلی بی خیال بود

ولی میگه از وقتی وارد کار جدیدم شدم اصلا تا دیر وقت بیرون نباشین خیلی خطرناکه و...

حتی همون دخترای دانشجو ام واسه بیرون رفتن احتیاط میکنن تو پست قبلم گفتم منتها شما حرف خودتو تکرار میکنی 

حالا اینکه  نمیخوای حقیقت رو بپذیری و واقعیت جامعه رو قبول کنی یه مسئله دیگه اس 

آدمی که واقعا خوابه رو میشه بیدار کرد 

ولی کسی که خودشو به خواب زده هرگز

منم وقتمو از سر راه نیاوردم با کسی بحث کنم که واقعیت رو قبول نمیکنه 

بهتره به جای شعار دادن محتاطانه عمل کنیم و واقعیت های جامعه رو بپذیریم