آره ۱۰ ساعت درس میخوندن چون رقابت بشدت زیاد بود و بعله واسه سمپاد و نمونه که بهترین مدارس بودن تلاش میکردن
۵ ساعت هم زمان خیلی کمیه هرچند که بحث ما درباره سمپاد و نمونه نبود
مدیر خوب اصلا تو بهترین مدرسه میتونه تا کوچه های سطح شهر رو زیرنظر داشته باشه ؟خیابونا چی؟گفتم که مدیر بنده خدا نهایتش تا ۵۰ متر اطراف مدرسه رو بتونه درنظر بگیره
بعدم طبق لفظ من راهنمایی گفتی😂😂 😅خنده داره چون بحث ما درباره دختر استارتر بود و خودت بار اول گفتی دختر اسی ۴ سال دیگه که بشه ۱۴ سالش وارد دبیرستان میشه
من خودمم نظام قدیم نبودم کلا به متوسطه اول میگم راهنمایی 😉
من واقع بینم و همیشه محتاطانه عمل میکنم به هر حال جامعه الان جوری نیست ک یه دختر دبستانی یا نوجوون یا اصلا دبیرستانی تنها رو پیاده راهی کنی الان که حتی محارم طرف بهش رحم نمیکنن ...کلی تاپیک تو همین نی نی سایت خوندم دخترای بیچاره قربانی شدن حتی دوست صمیمی خودم یکی از محارمش تو خواب...پس پیشگیری بهتر از درمانه
بعدم من کجا گفتم دور دختر حصار بکشن ۱۸ سالگی بپره تو جامعه 😐😐😐😑😑😑
من خودم زمانی ک کلاس نهم بودم شبا میرفتم پیاده روی منتها با ۴_۵تا از دوستام
بار اولم گفتم بچه رو میشه پیاده راهی کرد ولی نه تنهایی خوبه ۴_۵تا از دوستاشم همراهش باشن
خاله خودم تو دفتر قضایی کارمیکرد میگفت من تا قبل از اینکه اینجا برم سرکار خیلی بی خیال بودم نسبت به اینکه یه دختر تنها بره خیابون یا پسربچه ها رو تنهایی بفرستیم خرید و....راستم میگفت تو این مسائل خیلی بی خیال بود
ولی میگه از وقتی وارد کار جدیدم شدم اصلا تا دیر وقت بیرون نباشین خیلی خطرناکه و...
حتی همون دخترای دانشجو ام واسه بیرون رفتن احتیاط میکنن تو پست قبلم گفتم منتها شما حرف خودتو تکرار میکنی
حالا اینکه نمیخوای حقیقت رو بپذیری و واقعیت جامعه رو قبول کنی یه مسئله دیگه اس
آدمی که واقعا خوابه رو میشه بیدار کرد
ولی کسی که خودشو به خواب زده هرگز
منم وقتمو از سر راه نیاوردم با کسی بحث کنم که واقعیت رو قبول نمیکنه
بهتره به جای شعار دادن محتاطانه عمل کنیم و واقعیت های جامعه رو بپذیریم