2777
2789
عنوان

اگه مادر شوهرتون باهاتون اینکارارو میکرد باهاش چطوری بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 90 پست

راستی اینم نگفتم هربار میاد یه ماهی وایمسه وهمشم شوهرم ومن تو حال بخوابیم اگه بریم تو اتاق خواب بهشون برمیخوره کلا وقتی میاد من نابودم

این روزا فقط منتظر ی معجزه کوچولوام   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرمانشاه میریم از روزی که میرسیم حتی بخوامم بریم یکم بگردیم تو بگو هرجایی بدون اینکه بهش بگیم میاد خ ...

باید بری سریع برگردی .یه بهانه ی دهن پر کن باید بیاری 

سعی کن دوری و دوستی رو اجرا کنی گلم .این روش عالیه 

به هر سختی و ترفندی شده اجراش کن 

لا حول ولا قوه الا بالله

من قبلا مادر شوهرم اذیتم میکرد و چون توی دو تا شهر مختلف بودیم یکسال نیم یکبار میرفتم فهمیدن اگه باهام بد رفتاری کنن نمیرم خونشون ولی شوهرم 6ماه یبار میرفت منم میگفتم برو ولی خودم هر دفعه میپیچوندم و نمیرفتم نتیجه این شد الان سالی یکبار میرم اونم با کلی احترام و رفتار خوب رابطه ام هم با مادر شوهرم عالی شد الان خیلی همو دوست داریم بهترین راهش اینه یه مدت نری و دیر به دیر بری 

اونم نگفت ارتباط داشته باش ولی مشخصه اگه ی روز اسمشون بیاد وسط اون روز اصلا شوهرم تحویلم نمیگیره مام ...

خدا صبرت بده 

از این ادمایی ک تو روی ادم ی جورن بعدش ی جپر دیگ بدممممم میاااااد. عین مادر شوهر خودم

باید بری سریع برگردی .یه بهانه ی دهن پر کن باید بیاری  سعی کن دوری و دوستی رو اجرا کنی گلم .ای ...

حتی وقتی میریم بیرون میره صندلی جلو میشینه بدون اینکه تعارف کنه

چرا نگم

عزیزم راست میگه اصلا نگو... چون واست ارامش نمیذارن ... مخصوصا اینکه تا سه ماه بارداری ممکنه خطراتی وجود داشته باشه که دور از جون بچه نمونه... بیچاره میشی این چیزا رو بگی

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
من قبلا مادر شوهرم اذیتم میکرد و چون توی دو تا شهر مختلف بودیم یکسال نیم یکبار میرفتم فهمیدن اگه باه ...

الان ده ماهیه نرفتیم بیشتر

حتی وقتی میریم بیرون میره صندلی جلو میشینه بدون اینکه تعارف کنه

همشون همینن .مادر شوهر من میگه بشین جلو میگم ن بشین‌شما.یا گاهی وقتا میاد عقب ماشین می ایسته میگه چرا جلو ننشستی.تو دلم میگم خوب میشناسمت همشون عفریتن

مامان دوتا فندق هستم ❤❤

چون شوهرم میرم اونجا حتی دستم میشورم دستمال میده دستم بهش میگن زن ذلیل ولی تاحالا صد بارم بهش گفتم نکن جلوشون میگه دوست دارم بزار اونا هرچی دلشون میخواد بگن

همشون همینن .مادر شوهر من میگه بشین جلو میگم ن بشین‌شما.یا گاهی وقتا میاد عقب ماشین می ایسته میگه چر ...

این اصلانم نمیگه میره زودی جلو میشینه

این خیلی روش زیاده  بی نهایت  مثل مادر شوهرای قدیمه  باید یکاری کنی حساب کار بیاد ...

چی کارکنم چی بگم من الان تازه 24 سالمه هنوز بلد نیستم چطوری باهاشون با سیاست رفتارکنم