2777
2789
عنوان

اگه مادر شوهرتون باهاتون اینکارارو میکرد باهاش چطوری بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 90 پست
واکنش همسرت به حرفای مادرش چیه؟

بخاطره اینکه زنگ زد مامانم بهم حرف بد زد 4 و5 ماهی باهاش حرف نزد یه چیزی به مامانم دست اخر مادرشوهرم گفته بود اگه زن بودم زندگیشون رو بهم میریزم 

این روزا فقط منتظر ی معجزه کوچولوام   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگر جات بودم دوری و دوستی همییییین  مثلا سالی یبار یکی دو ساعت ببینمشون تو مهمونی .

اخه ما الان تهرانیم از همدوریمولی همون سالی یه بارکه میریم باید ی هفته بمونیم خلاصه تلافی اون یکسال رو درمیارن

من بودم کاملا کات میکردم، چرا دلت سوخت و شکایت نکردی؟ 

تازه باهاشم اشتی کردیم ینی حرف میزدیم رفتیم کرمانشاه اما الان نه

تامیتونی دوری کن اما با سیاست مواقعی که شوهرت سر حاله در موردشون صحبت کن بگو دوست داشتم مامانت مثل مادرم بود دلم میخواد بهش نزدیک بشم اما نمیذاره تا میتونی مظلوم نمایی کن که شوهرتم کاملا بیات طرفت اینجوری دیگه نمی تونه اذییتت کنه

به شوهرت بگو نمیخوام مسائل اینچنینی و سطح پایین باعث بشه زندگیم رو تحت تاثیر قرار بدم و تلاشم رو میکنم تا ناراحت نشم و زندگیم متشنج نشه ولی با این وجود موفق نبودم و دارم آرامشم رو از دست میدم ازت میخوام به عنوان همسر به هر شکلی که میتونی آرامش رو بهم برگردونی

بگو من از کسی گله ندارم و دلم نمیخواد بدگویی احدی رو بکنم چون هر کس فکر میکنه داره کار درست رو میکنه و حرف درست رو میزنه و قطعا عزیزان و نزدیکان قصد آسیب زدن به زندگی مون رو ندارن و قطعا از زاویه دید خودشون فکر میکنن از سر خیرخواهی صحبت میکنن ولی بعضی صحبت ها جز اینکه فکر و آرامش منو زیر سوال ببره نتیجه دیگه ای نداره من در مورد شخص مامان هیچ گله ای ندارم و دوستش هم دارم ولی میخوام بگم این حرفها و رفتار رو از مادر خودم هم می دیدم ناراحت میشدم دلم نمیخواد کینه کنم فقط ازت میخوام روابط رو مدیریت کنی تا من به آرامش برسم

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
تامیتونی دوری کن اما با سیاست مواقعی که شوهرت سر حاله در موردشون صحبت کن بگو دوست داشتم مامانت مثل م ...

ماحتی دکترم میریم واسه اینکه بتونیم بچه داربشیم شوهرم میگه مامانم ندونه اونم جنسشون رو میشناسه

عزیزم خوب معلومه حتما برو پیش مشاور... باید کمک بگیری مگه چقدر انرژی داری که این همه فشار و استرس رو تحمل کنی... قدر خودت رو بدون و به خودت رحم کن و برو پیش مشاور

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
اره

اووووووف 

کرمانشاه ..حدسم درست بود

عزیزم خیلی خوبه دوری .همون سالی  یه هفته رم خیلی شیکو مجلسی بپیچون .هزار نوع بهانه وجود داره .حتی اگر شده این همه راهو برید فقط واسه دو ساعت این کارو بکن 

سرو سنگین میری دو ساعت میشینی سر میزنی بعد به بهانه ای برمیگردید تهران .اینطوری نه قهری نه رابطه ی تنگاتنگ داری .

لا حول ولا قوه الا بالله
کلا همشون خیلی اذیتم کردن مخصوصا برادرشوهرم که عید نوروز بخاطر بدهی فوش ناموسی بهم میداد بیام هاش هس ...

قطع رابطه تمام

شوهرت میخادشون بخاد ولی اجازه نداره ک تو رو مجبور کنه به داشتن ارتباط با خانوادش

اووووووف  کرمانشاه ..حدسم درست بود عزیزم خیلی خوبه دوری .همون سالی  یه هفته رم خیلی شیکو ...

کرمانشاه میریم از روزی که میرسیم حتی بخوامم بریم یکم بگردیم تو بگو هرجایی بدون اینکه بهش بگیم میاد خیلی خستم ارزو به دلم موند برم تنهایی بریم بیرون

كلا كردها با خودشون خيلي خيلي خوبن

شما هم تنها راهت دوري هست

خوشبختانه شما تهران هم هستي و مجبور نيستي كه هر روز ببينيش

ان شاء الله بزودي باردار ميشي در ضمن به اميد خدا باردار شدي تا ٤ماه بهشون نگو

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
قطع رابطه تمام شوهرت میخادشون بخاد ولی اجازه نداره ک تو رو مجبور کنه به داشتن ارتباط با خانوادش

اونم نگفت ارتباط داشته باش ولی مشخصه اگه ی روز اسمشون بیاد وسط اون روز اصلا شوهرم تحویلم نمیگیره مامانش بهش گفته دلم واستون تنگ شده