2777
2789

سالها دردش رو تحمل کردم، دیگه نمی کشم واقعا 

دو تا دکتر هم رفتم، هر دو گفتن فقط عمل😬

میخوام بدونم چقدر درد داره😔

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
مگه شقاق عمل داره؟ هموروييد رو عمل ميكنن با ليزر عمل كنيبوست داري؟

من هم هموروئید دارم هم شقاق 

بله شقاق هم با لیزر عمل میشه 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو متخصصجراح كارش جراحيه ميگه عمل

چه متخصصی؟

پیس متخصص داخلی و گوارش رفتم ارجاع داد جراح

اگه يبوست داري ك بعد از عمل هم همينهيبوست رو بايد درمان كنيولي اگه گوشت اضافي هست ك بدون يبوست اذيت ...

یبوست ندارم فعلا

قبلا داشتم که مقعد زخم شد یا همون شقاق گرفت دیگه خوب نشده ماه هاست

اره داخلي گوارشمنم پيش جراح عمومي رفتم گفت عمل ولي عمل نكردم

دآخلی هم رفتم گفت باید عمل بشه

من حداقل ۱۰ ساله دارم این زجر رو میکشم

هموروئید دکترش جراح عمومی پیش دکتر درستی رفتی

بستگی به بدن خودت داره فکر نکنی عمل کنی و اصلاح سبک غذا نداشته باشی همه چیز تموم میشه نه بعدش باید مراعات کنی وگرنه دوباره برمیگرده

من دو نفر رو به چشم دیدم یکی راحت بود هیچی به هیچی راحت می نشست ولی اون یکی نابود شد

یکی دو هفته اول عمل مراعات و مراقب داره که یکم اذیت کنندس

هموروئید دکترش جراح عمومی پیش دکتر درستی رفتیبستگی به بدن خودت داره فکر نکنی عمل کنی و اصلاح سبک غذا ...

من شنیدم دردش واقعا وحشتناکه 

میخوام ببینم از سزارین بدتره یعنی

من شنیدم دردش واقعا وحشتناکه میخوام ببینم از سزارین بدتره یعنی

خود عمل درد نداره 

نشستن روش سخته و از این بالشت رینگی ها باید بگیری بشینی روش

و موقع دفع سخته که تا دو هفته باید مایعات و سوپ فوق رقیق بخوری تا اسهال باشی و زخم ها جوش بخوره وگرنه به خودی خود درد نداره

به نظرم سزارین سخت‌تر چون سرفه و خنده و عطسه اذیت میکنه ولی این فقط موقع دفع اگه مدفوع سفت باشه اذیت میکنه

خود عمل درد نداره نشستن روش سخته و از این بالشت رینگی ها باید بگیری بشینی روشو موقع دفع سخته که تا د ...

یعنی دو هفته فقط باید سوپ رقیق بخوری؟ من زخم معده داره میمیرم اینجوری که

یعنی دو هفته فقط باید سوپ رقیق بخوری؟ من زخم معده داره میمیرم اینجوری که

دور از جونت

آره دیگه نباید اصلا یبوست داشته باشی 

تصور کن مقعد زخم و طول میکشه تا زخم خوب بشه و شمام غذا سفت بخوری و یوبس بشی دوباره همه رو پاره میکنه و زخم ها از نو تازه میشه

سلام  گلم شما آخرش حوزه علمیه 

مجازی ثبت نام کردین؟

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
سلام گلم شما آخرش حوزه علمیه مجازی ثبت نام کردین؟

سلام عزیزم نه قسمتم نشد