2777
2789
عنوان

باپسرم ابمون تو یه جوب نمیره😔

5015 بازدید | 153 پست

پسرم۱۰سالشه از بعد تولد دخترم حسوددشده،کلا بداخلاق شده

دروغ چرا خب من بیشتر به دخترم میرسم چون کوچیکه

پسرم بدجور اذیت میکنه،هم منو هم همسرمو هم خواهرشو😔

خیلی میزنه ابجیشو

منم عصبی میشم اونو میزنم

میگه تو منو دوست نداری،به آبجی خیلی میرسی منو بوس نمیکنی،بغل نمیکنی 

😭😭راستم میگه نمیتونم یجوری از چشم افتاده چون اصلا حرف گوش نمیده،حاضر جوابه

دیگه امروز اومدیم خونه مامانم به مامانم میگه به من توجه نمیکنه

منم گفتم مامان اگه میشه شما یه مدت نگهش دارید. فعلا بغض کرده یه گوشه نشسته 

داشتم با تسبیح صلوات می‌فرستادم اومد زد تو تسبیح افتاد زمین یدونه سیلی زدم بهش

واقعا دیکه نمیکشم،میترسم کاری دست خودم بدم بدجور اذیت میکنه 

نگید نامادری از تو بهتره بخدا منم آدمم ولی گاهی کم میارم

مشاوره هم خواستم یبار ببرمش التماس کرد نبر حرف گوش میدم

عزیزم بنظرم بخاطر اینه شما به خواهرش بیشتر توجه میکنید 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه مشاوره نمیخواد خودت باید بری تا به آرامش برسی

شما اون رو میزنی ایشون هم خواهرش رو

خوب به نظر میاد تو خونتون هرکی داره کوچیک تر از خودش رو حرص میده رفتار پسرت کاملا طبیعی هست

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

چون تو توجه نمیکنی میخواد هرجور شده توجهتون جلب کنه ولو با شیطونی کردن ببین چقدر در حقش ظلم کردی که بچه راضیه کتک بخوره اما بهش ی توجه کنی اونو نه خودت برو مشاوره تا بفهمی داری چجوری ایندشو خراب می‌کنی

و تو از مردن زیر پوستین زندگی چه میدانی؟

به هردوتاشون توجه کن به جای اینکه بزنیش. بچتو میخوای بزاری خونه مامانت؟ وقتی نمیتونین بچه دوم بیارین که به اولی هیچ توجهی نکنین کاش نمیاوردین 

اون الان محبت نیاز داره نه اینکه هی بیشتر طرد کنیش

کاربری دست چند نفره