2777
2789
عنوان

کاش میتونسم برم قانونی اقدام کنم شکایتش کنم بخاطر نفقه

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 25 پست
کم کم باید درستش کنی آخه نمیشه که اینجوری پیش رفت از اول اشتباه بوده که زیادی ملاحظه شو کردیالانم هر ...

فقط نگران خورد و خوراک نیسم وگرنه بقیه چیا داغونه

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

هم با مشاور هم وکیل مشورت کن به نظر من بعدم اول با پنبه سر ببر و یجور ازش بخواه خرج کنه بعد نشد با ق ...

خیلی دلم میخاد شکایتش کنم.ولب فک‌میکنم غیر ممکنه اخه ما تو یه. خونه داریم زندگی‌میکنیم پای یه سفره هسیم.

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگی چیکار کنم

نده که اینجوری بازم ناخاسته حامله میشی . یا لوله هاتو ببند یا رحمت رو در بیار ایده زیاده . اگه خیلی گرمی یکی ازین کارارو کن . اگه اون گرمه سیاست داشته باش بگو یا پول میدی از رابطه خبری نیست اگه میتونی ازش قول و وعده هم بگیری ولی نزار بهت نزدیک بشه چون بازم حامله میشی .

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 
ببخشیدا من آدمیم زیاد فحش نمیدمیعنی اهل فحش دادن نیستم ولی واقعا اینجا لازمهای تف ب ذات لعنتیه همسرت ...

خسیسه برای پول دادن

ببخشیدا من آدمیم زیاد فحش نمیدمیعنی اهل فحش دادن نیستم ولی واقعا اینجا لازمهای تف ب ذات لعنتیه همسرت ...

حالا باز خوبه شوهر این خانم خرج و خوراک شونو میده شوهرمن یارانه خودمو بچه رو هم میبره تا یه هفته پیداش نمیشه 

واقعا هر  مردی مرد نیست 

نده که اینجوری بازم ناخاسته حامله میشی . یا لوله هاتو ببند یا رحمت رو در بیار ایده زیاده . اگه خیلی ...

اره والا زن مفت و مجانی اورده استفاده میکنه . حمالی تو‌خونم باید بکنم

وای پ کی خرجتو میده

خودم از ۴ صبح تا ۱ بعدازظهر سرزمین مردم کارمیکردم خرج خودمو بچه رو درمیاوردم از بچگی پاهام مشکل داشت 

الان ۶ ماهه نتونستم کارکنم رباط زانوم پاره شده خونه نشینم 

میره خونه مادرش شام و ناهارشو میخوره میاد کتک کاری و دعوا راه میندازه توخونه