2777
2789

۲۸سالمه 

ی دختر ۵ساله دارم 

یه دخترمم ۵روز دیگه ب دنیا میاد.

سال ۹۵عقد کردیم سال ۹۷عروسی کردیم.

بچه ها شوهرم فقط خرج خورد خوراکم میده

ب هیچ عنوان خرج های شخصی

پول تو جیبی 

خرج پوشاک و درمان و ... رو نمیده 

قبلا خودم شاغل بودم در این حد بهم فشار نمیومد

قبلا تا میگفتم پول بده میگفت سرکار نرو وسایل کارات بفروش پولت میدم منم نمیخاسم کارم کنار بذارم چیزی نمیگفتم. میگفتم ولش کن خدا داره چن برابرشو ب خودم میده. اوایل عروسی هم میگفتم قسط داره دسش خالیه خرج تراشی نمیکردم.

ولی الان ۹ماهه باردار بودم هیچی نداد بهم 

فقط فروردین یه صندل و شلوار خرید برام

تمام مخارج بارداری و سونو و ازمایش ها خودم دادم چون میگفت بچه نمیخام باید بندازیش ولی من احمق احساساتی هسم بخاطر حس مادریم نتونسم بچمو بکشم. نگید چرا حامله شدی . ایودی داشتم باردار شدم . نمیدونم خدا چرا وقتی یکی شرایطش مث منه با وجود ایودی بهش بچه‌ میده.

لباسام در حدی کهنه میشن ک میبینم مامانم دوتا تیشرت یا لباس حاملگی یا مانتو خریده میاره برام.

شوهرم خیلی ب خودش میرسه لباس و تیپش همیشه مناسب و نو.

دوماه پیش بچم ال سی دی گوشیم شکست. با قرض و بدبختی گوشیم عوض کردم هزار تومن نداد بهم.

باور نمیکنید اگر بگم دیشب میگفت ۲۰۰هزار تومن از مغازه شیر الات خرید کردم تو باید پولشو بدی 

دیشب تاحالا خیلی خیلی گریه میکنم ن بخاطر این مبلغ ناچیز

چون همیشه بدهکارم میکنه میگه فلان پولو تو باید بدی.گفتم ندارم نمیدم از کجا بیارم من ک‌سرکار نمیرم.

خواسم درد و‌دل کنم اینجا . این حرفارو هیچ‌جا ب هیچ قوم یا رفیقی نمیشه زد.

چن روز دیگه زایمانمه به شدت دلم گرفته. خدا لعنت کنه همچین مردی

نه شرایط طلاق دارم فقط ادامه میدم ب عشق بچه هام 

و اینکه مطمنم  بعد از زایمان بازم کارم رو شروع میکنم و رزق و روزیم حتی از خودشم بهتره 

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

هیمنکارو بکن👍🏻فقط یهو نکن به شوهرت بگو بازم قصد اینکارو داری ببین چی میگه

قصد چه کاری

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قصد چه کاری

این که اگه خرجیمو ندی مجبورم برم قانونی حقمو بگیرم یا بگو توی اینترنت خوندم اگه زن نفقه نگیره میتونه بره شکایت کنه کلا بترسونش اگه جواب نداد بعد

همه چیز را برای تو آفریدم و تورا برای خودم❤                      سوره طه 41

این که اگه خرجیمو ندی مجبورم برم قانونی حقمو بگیرم یا بگو توی اینترنت خوندم اگه زن نفقه نگیره میتونه ...

نمیشه از کسی ک باهاش زیر ی سقفی تو یه تخت میخوابین شکایت کنی. شاید من ترسو هسم و بی دل و‌جرات

نمیشه از کسی ک باهاش زیر ی سقفی تو یه تخت میخوابین شکایت کنی. شاید من ترسو هسم و بی دل و‌جرات

نه اینکه واقعا بری شکایت کنی فقط درحد اینکه ببینی اینو بگی واکنشش چیه

همه چیز را برای تو آفریدم و تورا برای خودم❤                      سوره طه 41

وقتی میدونی چه اشغالیه میری بهش میدی . بازم حامله میشی یکی دیگه هم  بدبخت میکنی  

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 
عزیزم بیخود کرده شیر آلات خریدهپولش رو ندیاخودش بدهحرص نخور

از بس گریه کردم سرم درد میکنه دیگه.میدونی بیشتر از چی‌میسوزم چون‌میدونم الان پول تو‌ کارتش داره دسش بازه ولی چرا بازم میخاد از من بکنه.از منی ک‌ میدونه الان ندارم

وقتی میدونی چه اشغالیه میری بهش میدی . بازم حامله میشی یکی دیگه هم بدبخت میکنی

میگی چیکار کنم

والا عزیزم بازم باید حقوقش دست تو باشه،زن میدونه چیکارکنه چیکارنکنه،مرد فقط پول خراب میکنه

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚

کم کم باید درستش کنی 

آخه نمیشه که اینجوری پیش رفت 

از اول اشتباه بوده که زیادی ملاحظه شو کردی

الانم هر چی گفت بده بگو نمیدم ندارم ...چرا میذاری مامانت بخره آخه پس این آقا کلا وظیفه ش چیه!!!

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 

ببخشیدا من آدمیم زیاد فحش نمیدمیعنی اهل فحش دادن نیستم ولی واقعا اینجا لازمه

ای تف ب ذات لعنتیه همسرت چطور خرج زن و بچشون نمیده 😡😡😡😡😡😡😡😡😡

از بس گریه کردم سرم درد میکنه دیگه.میدونی بیشتر از چی‌میسوزم چون‌میدونم الان پول تو‌ کارتش داره دسش ...

درکت میکنم عزیزم

اصلا نمیفهمه که تو الان درآمدی نداری

انقدر خرج نکردی پر رو شده

پودر کیک میخوای بیا اینجا (اینستا.گرام)👈shirinie_khanegie_sara

هم با مشاور هم وکیل مشورت کن به نظر من 

بعدم اول با پنبه سر ببر و یجور ازش بخواه خرج کنه بعد نشد با قانون برو جلو ...

نمیشه که خستگی زندگی و زایمان و بچه کوچیک رو دوشت باشه به فکر مسائل مالیم بخوای باشی

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷