2777
2789

سلام دوستان عزیز من یه دختر مذهبیه ۲۰ ساله هستم از نظر خوشگلی و قیافه و صدا توی رده خوبی هستم هیچ رابطه نامشروعی اصلا نداشتم ولی نمیدونم چرا بیشتر خواستگارام همه لاشی یا بیکارن و مذهبیشون هم که تحقیق کردم فهمیدم قبلا رابطه نامشروع داشته یا ملاکش در نظرم نبوده یا بیشتر پسرای مذهبی محلمون ازدواج کردن چون یکی از آشنا های مسجدیم گفت یه داماد مذهبی گرفته ریاکار به ظاهر دیندار ولی به دخترش خیانت جنسی میکنه والا دیگه میترسم ازدواج کنم نه توقع بالا داشتم فقط ملاکم قیافه و زیبایی و اخلاق و تحصیلات  در حد متوسط بود مهم نبود زیاد مذهبی نباشم ولی حداقل بیکار نباشه بنظرتون با این جامعه خراب الان مجرد بمون یا ازدواج کنم خیلی خبر خیانت میشنوم میترسم والا 

به اونهايى كه قدردانِ بودنت نيستن،نبودت رو هدیه کن.❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین تو پر بازدیدا یکی واسه داداشش دختر همچی تموم میخواد برو اونجا اعلام حضور کن

😂😂😂

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

عزیزم باید صبور باشی هنوز سنت کمه 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها