وسیله هامو بردن خودم ولی هنو تو دو راهی ام حس میکنم اشتباه بود ازدواجم ولی شوهرم آدم خوبیه یه جورایی من نمیسازم اون حتی گفته بخوام برای جدا شدن مخالفتی نداره ولی خودم نمیدونم چکار کنم میترسم برم سر زندگی نتونم فعلا قراره بریم مشاوره تا اون حرفامون رو بشنوه اگه بگه به درد هم نمیخورید اونجور دیگ خیالمون راحت تر میشه
کلا درباره یه چیز کوچیک باهم حرف میزنیم سریع بحثمون میشه مثلا من گفتم دختر نباید ۱۵ سالگی شوهر کنه ...
هرکسی نظرش متفاوته قرار نیس نظراتتون یکی باشه
همین ک ی مادرشوهر سلیطه نداری تو زندگیت دخالت کنه خیلی خوبه 😁
ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا هیچ سر یع موضوع فکرامون مثل هم نیس ولی خوب تصمیم گرفتم بریم مشاوره اون حرفامون رو میشنوه اگه بگ ...
چجوری آشنا شدین و ازدواج کردین؟
ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️
کلا درباره یه چیز کوچیک باهم حرف میزنیم سریع بحثمون میشه مثلا من گفتم دختر نباید ۱۵ سالگی شوهر کنه ...
خب تو باید بپذیرری شوهرت یه ادم دیگه اس تو هم یه ادم دیگه ای اوایل زندگی این بحث ها و لجبازی ها برای همه هست به مرور که همدیگه رو شناختید خودتون به بحثاتون میخندید.کلا بحث کردن با مردها بی فایدس از من میشنوی وارد بحث نشو باهاشون تا وقتی نظرت نپرسیده یا لزوم نداره که بحث کنی درمورد یه موضوعی پس بحث نکن