وسیله هامو بردن خودم ولی هنو تو دو راهی ام حس میکنم اشتباه بود ازدواجم ولی شوهرم آدم خوبیه یه جورایی من نمیسازم اون حتی گفته بخوام برای جدا شدن مخالفتی نداره ولی خودم نمیدونم چکار کنم میترسم برم سر زندگی نتونم فعلا قراره بریم مشاوره تا اون حرفامون رو بشنوه اگه بگه به درد هم نمیخورید اونجور دیگ خیالمون راحت تر میشه
یکی یه لطف بکنه نی نی یارو تگ کنید منو لغو کنه کلا
گرچه در ظاهر از تو بی خبرم. ❤️❤️ ولی جز تو هیچ کس نیست در نظرم❤️❤️. خورشیدصفات است نمیگویم کی ❣️موزون حرکات است نمیگویم کی❣️تا در دهن خلق نیفتد نامش❣️حلوای نبات است نمیگویم کی❣️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کلا درباره یه چیز کوچیک باهم حرف میزنیم سریع بحثمون میشه مثلا من گفتم دختر نباید ۱۵ سالگی شوهر کنه چون هنوز اون دختر نمیدونه از دنیا چی میخواد ولی شوهرم گفت نه هزاران نفر هستن تو این سن شوهر کردن اتفاقا زندگی رو بهتر یاد گرفتن ما این موضوع رو انقد دربارش حرف زدیم که بحثمون شد منم بهش گفتم من و تو اصلا فکرامون مثل هم نیس خیلی سر یه موضوع اختلاف نظر داریم