2777
2789
عنوان

شما بودین کدوم پسر رو انتخاب میکردین❓ دختر بیست و پنج ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 96 پست

بستگی به خودت و شرایطتت داره.

باید بیشترین شباهت و کمترین تفاوت رو پیدا کنی تا به خوشبختی برسی. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا

موقعیت شغلی خوبه داره درامد بالا در اینده

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

خودت چه کاره ای؟ اولی چون بعدا پولدار میشه ممکنه با هم اوکی نباشین در آینده یعنی به چشم دیدم که میگم

دومی هم کلا کنسل کن چون تکلیفش مشخص نی.

سومی بنظرم اوکی

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

به اولی و دومی بابت محیط زندگی متفاوت شک دارم به هر حال شهر و روستا فرهنگهای متفاوتی دارن با همه ی اشتراکاتی که اینترنت فراهم کرده بنابراین باید خونواده هاشون رو انالیز کنی ببینی تو چه سطح و نگاهی هستن این خیلی خیلی مهمه

مورد سوم نرماله و قابل اطمینان