2777
2789
عنوان

شوهرم همیشع بمن میگه مثل دکترا راه نرو دفعه بعد مثل مدل ها راه نرو

| مشاهده متن کامل بحث + 1268 بازدید | 56 پست
اینم خیلی بمن گیر میده اصلا نمیزاره تنها بیرون برم یه روز رفتم ازمایش دادم بیمارستان بهش نگفته بودم ...

وای خیلی خیلی شکاکه وبیکاره که اینقدر پیگیری میکنه اصلأ بهت اعتماد نداره معلومه

مرا ببر به جایی دیگر جایی که فقط آدم هایی که می‌خواهم باشند واثری از کسانی که مرا آزردند نباشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خیلی خیلی شکاکه وبیکاره که اینقدر پیگیری میکنه اصلأ بهت اعتماد نداره معلومه

اعتماد نداره چرا طلاق نمیده پس مهریه هم بخشیدم طلاقم بده راحت شم

همه پیرمیشن ولی یکی باحسرت یکی بالذت 😔
نه بابا مسخره که نمیکنه اون فکر میکنه من خودمو بالا میگیرم درصورتیکه کاملا عادی هستم

عزیزم اینجا فقط خانمایی که همسرشون مثل همسر شماست میتونن درکت کنن

من تمام حرفاتو با تک تک سلولهام درک میکنم😊

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
عزیزم اینجا فقط خانمایی که همسرشون مثل همسر شماست میتونن درکت کننمن تمام حرفاتو با تک تک سلولهام درک ...

ممنون عزیزم شما چیکارمیکنید چه عکس العملی نشون میدی بااین کاراش 

اعتیادشوثابت کن طلاق بگیر

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اره. ولی وقتی نمیکردم همین بود

همسرت توهم میزنه مواظب خودت باش بلایی سرت نیاره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نمیدونم شاید دوست داره تورو داشته باشه ولی رفتارش خیلی عجیبه 

مرا ببر به جایی دیگر جایی که فقط آدم هایی که می‌خواهم باشند واثری از کسانی که مرا آزردند نباشد.

ممنون عزیزم شما چیکارمیکنید چه عکس العملی نشون میدی بااین کاراش

من ۱۴ ساله که متاهلم

درسمو خوندم وشاغل شدم وجلوش ایستادم

چون چه جلوش بایستم چه نه همبشه مشاجره است ومتهمم 

پس لااقل دفاع کنم از خودم دربرابر کاری که نکردم ونمیکنم

فقط اینو میدونم که ازم یه بیمار ساخته🥀

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
نمیدونم شاید دوست داره تورو داشته باشه ولی رفتارش خیلی عجیبه

اون دوس داره ولی عذاب میده انقد عذاب داده که من ازش متنفرم. بشه تیکه جواهر تو دلم جایی نداره هیچ علاقه ای بهش ندارم یبارم نبوسیدمش یبار نگفتم دوست دارم مهریه بخشیدم موندم چرا طلاقم نمیده