2777
2789
عنوان

شوهرم همیشع بمن میگه مثل دکترا راه نرو دفعه بعد مثل مدل ها راه نرو

| مشاهده متن کامل بحث + 1268 بازدید | 56 پست
😂😂😂وای شوهر من میگه چرا با یقیه اونجوری حرف میزنیصداتو عوض میکنی دهنتو جم میکنیصدتا لغاز دیگه منم ...

بخدا منم بنظرخودم عادیه راه رفتنم اینم یکسال هم بیشتره بمن هربار یا گفته مثل مدل راه میری یا گفته دکتر یا مهندس یاگفته خودتو بالا میگیری و همچنین چیزایی با عصبانیت دعوامون شده 

همه پیرمیشن ولی یکی باحسرت یکی بالذت 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگومرسی که منو یه دکتر می بینی

همیشه دکتر نمیبینه دفعه بعد مدل یا مهندس اونم با عصبانیت میگه دعوا میکنه میگه مثل دکترا راه نرو یعنی مثل دکترا خودتو بالا میگیری اینجوری راه میری نمیدونم

بخدا منم بنظرخودم عادیه راه رفتنم اینم یکسال هم بیشتره بمن هربار یا گفته مثل مدل راه میری یا گفته دک ...

میخواد یه چی بگه 🤦🏻‍♀️

وگرنه دکترایی که من میبینم نه خودشونو بالا میگیرن نه از این چیزا 😅نرمال و عادین ...

😂تو چی گفتی بهش

دعوامون میشه من میگم من اصلا نمیام دیگه باتو من دیگه چجوری باید راه برم اصلا نمیزاره من تنها جایی برم فک میکنه مردی گولم میزنه سرکار نمیزاره خودشم خرجی نمیده من خیلی دستم خالیه جایی کارپیدا کردم اونجا پولداران گیتار میزنن میخونن بچها هم هستن مثلا برم ابدارچی شم این میگه تو خیلی علاقه داری مطعنم تو خودتم میری می‌خونی براشون ازخودشونم بهتر می‌خونی 😂😂😂با دعوا میگه

وای اینجور شوعرا رو مخن شوهر منم به پوششم .به موهام و...خسته شدم از دستش .همش آرزوی مرگش رو دارم

اینم خیلی بمن گیر میده اصلا نمیزاره تنها بیرون برم یه روز رفتم ازمایش دادم بیمارستان بهش نگفته بودم بعدش جواب آزمایشمو دیده بود رفته بود دوربین های تو کوچه رو چک کرده بود که ببینه باکی رفتم شماره پلاک ماشین برداشته بود رفته بود پیداش کرده بود اوه ه ه داستان درست کرد😳😳😳

میخواد یه چی بگه 🤦🏻‍♀️وگرنه دکترایی که من میبینم نه خودشونو بالا میگیرن نه از این چیزا 😅نرمال و ع ...

اره  راستی اینم میگه یه جوری راه میری انگار دختر رئیس جمهوری

همیشه دکتر نمیبینه دفعه بعد مدل یا مهندس اونم با عصبانیت میگه دعوا میکنه میگه مثل دکترا راه نرو یعنی ...

بگو یه واکر برام بگیر با اون راه برم  دیگه خستم کردی  یه بار مهندس یه بار دکتر و یه بار مدل  

پس این چرا اینجوری میگه

میخواد مسخره ات کنه رو اعصابت راه بره... بهت گیر الکی بده..‌ حتما حال دلش یا مغزش خوب نیست... بجای این حرفا بگرد ببین اون چشه واقعا اگر میتونی کمکش کن.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀

همسرت موادمصرف میکنه؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

میخواد مسخره ات کنه رو اعصابت راه بره... بهت گیر الکی بده..‌ حتما حال دلش یا مغزش خوب نیست... بجای ا ...

نه بابا مسخره که نمیکنه اون فکر میکنه من خودمو بالا میگیرم درصورتیکه کاملا عادی هستم