ینی بعضی وقتا دلم میخاد جرش بدم ب معنای واقعی من دیشب خونه خواهرم بودم ی مهمونی دخترونه بود چندین بار گفتم شام اونجا میخورم برگشتنی قرار شد برم دم خونه مادرش دنبالش بد بریم خونمون رفتم جلو درشون پدرشوهرم گفت بیا داخل هنوز شوهرت شام نخورده منم رفتم دیدم مادرشوهرم برای منم کشید گفتم من شام خوردم بد پدرشوهرم و مادرشوهرم خیلی شاکی شدن گفتن ما تاالان منتظر تو بودیم گفتم من ب علی چند بار گفتم ک شام خونه خواهرمم بد خیلی خجالت زده شدم شوهرمم ی نیشخند زد بهم بد مادرشوهرم پرسبد دختر عموت بچه داره؟؟گفتم نه یهو شوهرم پرید گفت جدا شده طلاق گرفته منم خیلی بهش سپرده بودم ب کسی نگه بد اومدیم خونه دعوامون شد نمیفهمم چرا اینکارارو کرد الانم داره میره سرکار اومده منو بوس میکنه و فلان خیلی ازش عصبی ام
کسایی که چشم شون به خانواده شون میفته 180 درجه تغییر میکنن خیلی جالبن
#ملی_گرا 💚🌱 آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍 #درتکاپوی_آفرینش_دوباره خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم... (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
قبل ازینکه برسی امار کل فامیلتو پیش پیش گزارش داده بوده بهشون. اون فیلمش بود که یبارم از خودت پرسیده ببینه چی میگی
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».
ولش کن بخاطر زندگی بقیه زندگی خودتو زهر نکن طلاق دخترعموتم بالاخره همه میفهمیدند دیریازود
میدونی بحث طلاقش نیست چرا شوهرم قصد اینو میکنه ک منو اذیت کنه اگه میخاست ب اونا بگه میتونست در نبود من بگه ولی زورم از این میاد منو خاست خراب کنه یا ک چی ی ساعت بنده خداهارو نگه داشته ب خاطر من بد درصورتی ک میدونست من شام خوردم