2777
2789
عنوان

یه سوال لاکچری 😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 79 پست

من الان باردارم خونم طبقه سومه اصلا نميتونم برم و بيام خيلييي ب ندرت ميرم بيرون پدرم درمياد حالا فك كن با ي نوزاد تو بغل چيكار كنم

خدايا شكرت ك هميشه هوامو داري ي بار ديگ عظمت و محبتتو نشونم دادي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگرد مورد سوم پيدا كن حداقل بدن اسانسور طبقه دوم

منم با این دوستمون موافقم.حتما بیشتر هم بگردی پیدامیشه.ولی تجربه شخصی من اینه که خونه بزرگتر رو بدون آسانسور انتخاب میکنم.چون بیشتر ساعات روز رو توی خونه م ،وقتی خونمون کوچیک بود واقعا حس خفگی میکردم دلم میگرفت.آدم حس میکرد توی یه سوییت هتل موقتی داره زندگی میکنه،حس خونه بهم دست نمیداد.حالا حساب کن یه بچه هم میخواست باشه،خب بچه دوست داره تحرک داشته باشه،شش ماه سال هم که هوا سرد و آلوده س،خیلی نمیشه بردش بیرون،باید تو خونه بازی کنه،هی به در و دیوار میخوره.مهمونداری تو خونه کوچیکم سخته.حالا خودت ببین اگه آدمی هستی که خیلی در طول روز از خونه میری بیرون و مجبوری پله بالا پایین بری آره خیلی سختت میشه.وگرنه متراژ بیشتر برای آدم بهتزه.

💜فَاذْكُرُوا آلَاءَ اللَّهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُون💜
ی سوال اگه دوس داشتی جواب بده  چون مام چن وقت اقدام کردیم برا خونه خریدن وگرنه اصن کنجکاو نیسد ...

حدود دو و هفتصد اینطورا هست نزدیک بازار تهران چون شوهرم اونجا کار میکنه 

مرا به خاطرت نگه دار... 
منم با این دوستمون موافقم.حتما بیشتر هم بگردی پیدامیشه.ولی تجربه شخصی من اینه که خونه بزرگتر رو بدون ...

خودم بیشتر تو خونه رو دوس دارم زیاد بیرون نمیرم ولی خوب میخوام چند سال بشینم شوهرم سرکار میره یا بچه مهد و مدرسه میره چاره ای نیست نمیدونم شوهرمم میگه خودت فکراتو بکن 

مرا به خاطرت نگه دار... 
خودم بیشتر تو خونه رو دوس دارم زیاد بیرون نمیرم ولی خوب میخوام چند سال بشینم شوهرم سرکار میره یا بچه ...

باز هم بگردید خونه با متراژ پایین خیلی راحت پیدا میشه.عجله نکنید.تازه تو این فصل مشتری کمه،خوب میشه چونه زد.اینجا که میگی مجتمعه هم خوبه.حالا شلوغ باشه.بالاخره هر خونه ای یه ایرادی داره

سایت دیوار یه سر بزن،هرروز مورد جدید میاد تو فایلشون.ما از تو اون پیدا کردیم.یه آگهی همشهری هم دو سه روز بگیری،مورد پیدا میشه ایشالا.موفق باشی😋