2777
2789
عنوان

یه سوال لاکچری 😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 79 پست

دومی برای اینکه به مرور زمان از اون پله ها بالا رفتن پدر سلامتی آدم و در میاره و مشکل ساز میشه شاید الانش سخت نباشه ولی واقعا خانه طبقه چهارم بدون آسانسور وحشتناکه مضافا اینکه موقع فروش اصلا به راحتی فروخته نمیشه و مشتری نداره

من زن قانونم.قوی و مستقل و قدرتمندم

دومیو چون پوست آدم کنده میشه هر روز 4 طبقه بالا و پایین بره بعدا هم بخوای بفروشی اونقدر سخت میخرن که حد نداره دوستم 90 متری طبقه چهارم داره 4 ساله گذاشته برا فروش نمیخرن میخوان مفت بخرن اوناییم که میان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا که فکرمیکنم نظرم عوض شد😄

دومی

چون اگر بخواید بفروشید راحت تر فروش میره اما به نظرم بهترهم پیدا میشه

الان وقتشه یه نظرسنجی بزاریم گرونی زودتر مارو میکشه یازلزله😂😂به برنده هم تخم مرغ میدیم😆

طبقه های چارم و سوم بدون آسانسور خیلی سخت فروش میرن 

مام چن وقته دنبال خونه هسدیم هی میریم میبینیم 

طبقه های بالا رو بازسازی کردن ادم وسوسه میشه ولی رفت و امد پوست ادمو میکنه ب دو سال نکشیده زانو دردو پا درد و کمر 

بیخیال شو بالاهارو 

خونه طبقه چهارم اول و اخر مال خودته ولي اون يكي هم زودتر فروش ميره هم راحتتري اصلا ب خونه بدون اسانسور فكر نكن سر ي سال خسته ميشي بعدشم ب اين سادگيا فروش نميره

خدايا شكرت ك هميشه هوامو داري ي بار ديگ عظمت و محبتتو نشونم دادي
هست بزرگ با آسانسور ولی مجتمع 15ساله شلوغ

ی سوال اگه دوس داشتی جواب بده 

چون مام چن وقت اقدام کردیم برا خونه خریدن وگرنه اصن کنجکاو نیسدما فقط میخام قیمتا رو بدونم 

۷-۸سال ساخت تو منطقه ای ک شما نیگردبن متری چنده بدون اسانسور

طبقه 4 بدون اسانسور ... بعدها برای فروش به مشکل نمیخورید؟ چون نمیتونید تا اخر عمر تو خونه ای بمونید که اینهمه پله داره خدا نکرده زانوها و کمرتون فشار میاد. چون سن ساختمان هم بالا میره کلا ارزش اون خونه خیلی پایین میاد راحت فروش نمیره

۷۵متری عزیزم.خداروشکر سنتون کمه.واستون ورزشم میشه.اما اگر خیلی فکرت درگیره کاره منو بکن.بقول مامانجونم بزار خونه صاحبشو انتخاب کنه.تنها برو تو هرکدوم چند دقیقه فکر کن.ببین خودتو تو کدوم خونه خوشبختو خوشحال تصور میکنی.کجا آرامش داری.۲۵الی۳۰متر فضای کمی نیست که فدای آسانسور بشه

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا