2777
2789
عنوان

همسرم دندون پزشکه و همش سرکاره😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3186 بازدید | 47 پست
الان تقریبا همه زندگی ها همینطوره ، اونایی که حقوق کارمندی دارن بعد از ظهر برمیگردن خونه از خستگی تا ...

اره این تایم دو شیفت سرکاره

هم صبح تا ظهر هم عصر تا شب برای همین روم فشار اومده😑

وگرنه که از لحاظ درآمدی اوکیه عزیزم

اره این تایم دو شیفت سرکارههم صبح تا ظهر هم عصر تا شب برای همین روم فشار اومده😑وگرنه که از لحاظ درآ ...

سلام عزیزم یه سوال میپرسم ،اگر تونستی و خواستی ممنون میشم محبت کنی جواب بدی ،میشه بدونم حدود درامد همسرت چقدره ؟محض کنجکاوی میپرسم چون خودمم کادر درمان هستم و دوس دارم بدونم...

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم یه سوال میپرسم ،اگر تونستی و خواستی ممنون میشم محبت کنی جواب بدی ،میشه بدونم حدود درامد ه ...

سلام عزیزم دقیق نمیدونم چون کم و زیاد داره

هزینه مطب و کرایه و منشی دستیار غیره

۳۰۰-۴۰۰