2777
2789
عنوان

همسرم دندون پزشکه و همش سرکاره😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3191 بازدید | 47 پست
با ی پزشک فقط پزشک میتونه کنار بیاد

چی بگم🫠

نه من خودم نه پزشک بودم نه هیچ رشته مربوط به پزشکی

ولی خب خودش بخاطر قضیه سختی کنکور و تحصیل و اینا دلش بیشتر ی آدم شاد میخواست

چون آدمای حیطه پزشکی معمولا یکم از شادی دورن 

با ی پزشک فقط پزشک میتونه کنار بیاد

اتفاقا نه .

دورو بریا حتی متخصص و دندان و..‌ همشون خانمهاشون خانه دار هستن .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم پول. وهمه دندوناتو درست میکنه بعد خونه وماشین همه چی اوگی میشه بعدش پیر میشین تااخر کنارهم لذت. ...

من تو خونه پدری هم رفاه داشتم واقعا🫣

دندونام سالمه خداروشکر ولی تو مطب آشنا شدیم 🤣

تو پیری لذت نداره

من ترجیح میدم درآمدش کمتر باشه بیشتر پیش هم باشیم

ولی طمع پول گرفته😑

بخاطر سختی های تحصیل و کنکور الان داره جبران میکنه

بنظرم خوشحال باش که شوهرت پزشکه جایگاه اجتماعی مالی بالایی داره خیلیا دوس دارن شوهرشون پزشک باشه ناش ...

ببین این ذوق و اوایل آدم داره من تو دوستی داشتم

بعدش تازه میفهمی چقدر دلت میخواد یکی برات تایم بزاره ،در دسترس باشه و اینا

شاید هم من حساس شدم

مطبشون هم پیش هم باشه توی یک اتاق که نیستن هر. کی توی یه اتاقه سرش به کار خودش گرمه در نهایت باز آخر ...

بعضی مشاغل کلاً همینه،ولی این قشر اکثراً با همدیگه جورن،تازه به غیر خودشون رو قبول ندارن برای ازدواج بیشترشون این جورین.

مطبشون هم پیش هم باشه توی یک اتاق که نیستن هر. کی توی یه اتاقه سرش به کار خودش گرمه در نهایت باز آخر ...

من ک همسرم دوست نداشت اصلا با کادر درمان باشه

منم بخاطر شاد بودنم اجتماعی بودنم خوش اخلاقی اینا خیلی اوکی بود 

جدیدا سر ناسازگاری برداشتم🤣

خداروشکر کن کلی درامد داره عوضشخیلیا همین اندازه سر کارن و آخرش یه حقوق کم

نمیدونم چرا بیشتر دلم خودشو میخواد تا اون درآمده😑

اصلا خیلی وابستگی دارم همش دلتنگ میشم

ولی درآمدش خوبه اره قبول دارم

اتفاقا نه .دورو بریا حتی متخصص و دندان و..‌ همشون خانمهاشون خانه دار هستن .

منم خیلی تو دوستای همسرم میبینم همسرشون خانه داره،

البته هستن هم که با همکلاسی خودشون ازدواج کردن 

ولی خب همسر من براش مطرح نبود این موضوع

بعضی مشاغل کلاً همینه،ولی این قشر اکثراً با همدیگه جورن،تازه به غیر خودشون رو قبول ندارن برای ازدواج ...

خب اگه با دندون پزشک یا پزشک ازدواج میکرد مسلما اونا بیشتر درکش میکردن 

ولی خب خودش براش مهم نبود 

اتفاقا میگفت تو حیطه ما آدمای غمگین و افسرده هم زیاد هست

منم خیلی تو دوستای همسرم میبینم همسرشون خانه داره،البته هستن هم که با همکلاسی خودشون ازدواج کردن ولی ...

شاید اوایل عقدتونه از اونه ‌. 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خب اگه با دندون پزشک یا پزشک ازدواج میکرد مسلما اونا بیشتر درکش میکردن ولی خب خودش براش مهم نبود اتف ...

گفتم که عزیزم بیشترشون این جورین نه همه،یه پزشکی رو میشناسم دوست دخترش ناخون کار هستش میخوان ازدواج کنن،همه اشون براشون مهم‌ نیست این موضوع ولی بیشترشون این جورین.افسردگی که الان همه درگیرشن دندونپزشکا شدید نیست بین پزشکی خیلی شدید هست و خودکشی هم بینشون زیاده متاسفانه چون پروسه پزشکی و به درآمد رسیدن طولانی و سخته فضای کاریشون پر از استرس و سختگیری باید خیلی روحیه اشون بالا باشه.شمام از همسرت حمایت کن و در مورد مشکلت صحبت کنید،پنجشنبه هارو تعطیل کنن سر کار نرن یا فقط صبح برن.

الان تقریبا همه زندگی ها همینطوره ، اونایی که حقوق کارمندی دارن بعد از ظهر برمیگردن خونه از خستگی تا عصر میخوابن، بازم درآمد همسر شما خوبه و تاحدودی جبران میکنه ، شاید میخواد تا جوونه درآمد کسب کنه تا بتونه توسعه بده کارشو ، خیلیاشون بعدا که درآمدای خیلی زیادی کسب میکنن یه مدت ایرانن یه مدتم میرن خارج برای تعطیلات