2777
2789
عنوان

همسرم دندون پزشکه و همش سرکاره😭

3186 بازدید | 47 پست

سلام بچه ها ،من دو ماهه تقریبا عقد کردم

البته قبلش هم با همسرم دوست بودیم ی تایمی 

تایم کاریش ب شدت بالاست و واقعا اذیتم هم شیفت صبح میره هم شب🫠تو مطب هم اونقدر نمیتونه ز و پیام بده 

بخاطر شرایط کارش و دستکش و اینا و مسعلع بهداشتی زیاد گوشی دست نمیگیره 

دیگ نمیدونم باید چیکار کنم ،

زیاد از حد هم بگم وقت نداری حس میکنه دارم غر میزنم😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از شوهرت بپرس عصب کشی بدون روکش خراب میشه 😑😆

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

دختر خاله منم یه خواستگار دندون پزشک داشت تو دوره آشنایی به همین نتیجه رسید ادامه نداد 

البته اون گفته بود میخوام پول جمع کنم و رویاهامو بسازم الان جوونم و .. شاید شما با نامزدت صحبت کنی متقاعد شه کمتر کار کنه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

نباید بخاطر شرایط شغلی ازش شاکی شی اونم داره زحمت میکشه رفاه فراهم میکنه پول در میاره عوضش آخر هفته ها همیشه برنامه های خوب ردیف کنید و وقتی از سرکار میاد خونه ازش پذیرایی کن خسته س الکی غر نزن خدمتم شکر کن

مگه قبل ازدواج نمیدونستی؟

ببین اون تایم ک دوست بودیم ی شیفت میرفت بعد پیشرفتش بیشتر شد و مطب تغییر کرد جاش و اینا،

یکمم بخاطر تغییر مطب خرج بالا رفت 

دیگه الان دو شیفت میره خیلی اذیتم

وقتی انتخابش کردی باید درک کنی و با همه چیزش کنار بیای 

ببین از ازدواج چی میخوای 

اگه خوش گذارانی هر لحظه زنگ و پیامک اینو میخوای دور کادر درمانی خط بکش

اگه موقعیت اجتماعی و مالی برات مهمه انتخاب بسیار مناسبیه

ولی به نظرم شوهر کادر درمانی به درد درون گراها بیشتر میخوره