2777
2789

بخاطر دردایی‌که ۱ماهه دارم تحمل میکنم نمیدونم از استرس و اظطراب و بیش از حد فکر کردن اینجوری شدم یا واقعا مشکلی دارم چون دارم داغون میشم قلبم تند میزنه و دید میکنه دو طرف ریه هام درد میکنه دردای دیگه که بماند دکتر متخصصص ریه رفتم تست تنفس و عکس ریه گرفت سالم بود گفت مشکلی نداره اورژانس قلب هم رفتم اکو و نوار قلب و ازمایش خون گرفتن گفتن چیزی نیست نمیدونم چرا اینجوریم ممکنه از استرس باشه؟ همش باید نفس عمیق بکشم خدایا خسته شدم چرا خوب نمیشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از استرس اینجوری شدم دکتر پروپرانول ۲۰ویتامین ب۲ ۱۰۰امی تریپتلین د‌اده

امی تری پلین مگه واسه اعصاب نیست؟ ای خدا همه دردا باهم اومدن سراغم. الان شما خوبی اینارو مصرف میکنی؟

امی تری پلین مگه واسه اعصاب نیست؟ ای خدا همه دردا باهم اومدن سراغم. الان شما خوبی اینارو مصرف میکنی؟

اره گفت از استرسه چون واقعا هم اینطوره 

سیتالوپرام هم داد نخوردم

سیگار نکش ریتو داغون میکنه  

تصمیم دارم کم کم مصرف کنم از مقدار کم شروع کنم

دیگه ناچاریم 

تن شما هیچ مشکلی نداره

مطمئن مطمئن باش

فقط به دلیل استرس و ترس از مریضی ذهنت باور کرده که مریضی 

این در حالیه که هر آزمایشی بدی سالمی ولی چون استرس داری که  نکنه قلبت مشکلی داره تپش و درد قلب میگیری 

چون میگی نکنه ریه ام مشکلی داره تنگ نفس میشی و .....

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱
تن شما هیچ مشکلی ندارهمطمئن مطمئن باشفقط به دلیل استرس و ترس از مریضی ذهنت باور کرده که مریضی این در ...

هوووف دارم‌میمیرم‌بخدا نمیتونم تکون بخورم‌حتی الان که دراز کشیدم قلبم داره در میاد و تیر میکشه خدا کنه از همسن‌استرس باشه و مشکل جدی ای نباشه

شنبه ازمایش عفونت خون و ادرار دارم دکتر گفت هیچ قرصی نباید بخوری  ولی فکر‌کنم‌فقط انتی بیوتیک‌نمیشه خورد نمیدونم کاش میتونستم‌یه الپرازولام بخورم به هیچی‌فکر‌کنم‌و درد نکشم و بخوابم

هوووف دارم‌میمیرم‌بخدا نمیتونم تکون بخورم‌حتی الان که دراز کشیدم قلبم داره در میاد و تیر میکشه خدا ک ...

ببین عزیزم 

کفش آهنین بپوشی ،هزارتا دکتر بری 

به هیچ مریضی جسمی نمیرسی 

هرچی هست تو فکرته 

در مورد پنیک چیزی میدونی 

یا همون اختلال هراس؟

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱
نه سی تی اسکن ریه دادم مری رو هم نشون داد یه ماهه دارو میخورم ممکنه از رفلاکستون باشه یا از استرس و ...

سی تی اسکن‌ریه همون عکس رادیولوژی از ریه هست؟ هووف خدا سلامتی بده بهتون من نمیدونم‌دیگه چه دکتری باید مراجعه کنم‌دکتر ریه رفتم تست تنفس و عکس گرفت گفت چیزی نیست ممکنه مشکل دیگه ای باشه که دکتر جدی نگرفته حرفای منو؟

نه سی تی اسکن ریه دادم مری رو هم نشون داد یه ماهه دارو میخورم ممکنه از رفلاکستون باشه یا از استرس و ...

دکترا اصلا ادمو جدی نمیگیرن فقط‌میخ ام بگن چیزیت نیست نمیدونم دیگه چیکار‌کنم کاش میگفتم‌سی تی اسکن‌بگیره دیگه روم‌نمیشه به بابام بگم‌باز منو ببر دکتر ریه