2777
2789
عنوان

تنگی نفس و درد قلب و ریه و جاهای دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 30 پست
اره یه چیزایی‌شنیدم یعنی اونه؟

احتمالش زیاده پنیک باشه 

خوبیش اینه که میدونی واقعا بدنت هیچ مشکلی نداره و قرار نیست بمیری خدای نکرده 

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره گفت از استرسه چون واقعا هم اینطوره سیتالوپرام هم داد نخوردمسیگار نکش ریتو داغون میکنه تصمیم دار ...

ایسالا که دردهت تموم بشن الهی‌امین واسه منم‌دعا کن‌فعلا که هرروز دارم بدتر میشم‌همه دکترارو رفتم‌فقط یکی‌ مونده دکتر اعصاب

سی تی اسکن‌ریه همون عکس رادیولوژی از ریه هست؟ هووف خدا سلامتی بده بهتون من نمیدونم‌دیگه چه دکتری بای ...

اگه رفلاکس نداری یعنی حس توده در گلو انگار غذات برمیگرده توی گلوت پس گشکل از استرس فکر نکن بهش درست میشه

اگه رفلاکس نداری یعنی حس توده در گلو انگار غذات برمیگرده توی گلوت پس گشکل از استرس فکر نکن بهش درست ...

چرا انگار یه چیزی هم تو گلوم‌گیر کرده ولی از وقتی اندوسکوپی کردم اینجوری شدم

ایسالا که دردهت تموم بشن الهی‌امین واسه منم‌دعا کن‌فعلا که هرروز دارم بدتر میشم‌همه دکترارو رفتم‌فقط ...

قوربونت برم 

اصلا نگران نباش عزیزم چند سال پیش من همین مشکل رو داشتم بعد فراموشم شد البته پروپرانول و کلردیازپوکساید خوردم

فقط خودتو اروم نگهدار

ای خدا

چرا ؟؟؟

منم همین مشکل رو دارم

دارو میخورم سرترالین وآمپروزلام ☺️

فقط وقتی حالم بد میشه نفس عمیق  و آروم میکشم .

چرا ؟؟؟منم همین مشکل رو دارمدارو میخورم سرترالین وآمپروزلام ☺️فقط وقتی حالم بد میشه نفس عمیق و آروم ...

خدا بهت سلامتی بده منم همش مجبورم نفس عمیق بکشم‌چون نفس کم‌میارم

خدا بهت سلامتی بده منم همش مجبورم نفس عمیق بکشم‌چون نفس کم‌میارم

ممنونم خدا به شما هم سلامتی بده

فقط ورزش کن ،موسیقی لایت گوش کن ،قرآن بخون ،با خدا حرف بزن ،از امام زمانمون درخواست سلامتی کن 

بینهایت آرامش میگیری .