2777
2789
کلی دکتر بردم نمیخوابه بی قراره اصلا مشکل نداره نمیدونم چرا اینجوریه

پسر منم از بچگی بد اخلاق بود الانم زود بهم میریزه طبعش صفراست 

اگه از کولیک باشه غذاهای نفاخ کمتر بخورین و زنیان گردو رو به صورت نصف به نصف با هم اسیاب کنین کمی سیر انگور یا عسل بریزین خمیری که شد بعد از هر غذا به اندازه ۳ فندق بخورین یا با اب قورت بدین بدن بچه رو شب ها با روغن اسطوخودوس ماساژ بدین ..

نه شیر همه چی کامل میخوره اصلا سیر میشه بعضی خانما داروی گیاهی میدن نمیدونم چیه

چندوقتشه؟

بقول شاعر که می‌گفت :ز بس خندیدم و پنهان نمودم راز خود را ؛کسی باور ندارد در دلم ، دریای درد است :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزار لای پتو دونفر سرشونو بگیرین اروم اروم تکون بدین بخوابه خواب اور چیه بچه گناه داره

خداجونم خودت مواظب همسر ودخترم باش💗 مواظب منم باش چون اونا بدون من نمیتونن زندگی کنن😂  مرسی که همیشه کنارم بودی بابت همه چی شکرت🌻
اینفاکول هم میدم نمیدونم چرا باز بیقراره میخوام ببینم مجازه مثلا آرامش‌بخشی یا دارویی که گیاهی باشه

بعضی بچه ها ذاتا بیقرارن دختر منم خیلی عذابم داد تا دو سالش شد من پیر شدم چه میشه کرد باید تحمل کرد

۴۶ روزه شد

دو ماهگی به بعد خوب میشه دختر منم همین بود به خدا شب و روز گریه و بی قراری و بی خوابی هر چی میدادیم بی فایده بود

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
همین الان کلی فحش خوردم از مامانم

گیاهی جوشونده ای چیزی ندیا

دوزش نمیدونی خدای نکرده اتفاق بدی میفته

یه سری قطره های تنظیم خواب هست ولس نمیدونم چقدر مطمئن هستن

با دکترش مشورت کن اگر نوشت از داروخانه بگیر