2777
2789
من بخدا از روز بعد زایمانم وقت نکردم به خودم برسم آمدم یه سوال کردم خیلی ها لطف کردن دلسوزانه راهنما ...

الهییی عزیزم.به دل نگیر فضای مجازی بدیش همینه من خیلی درکت میکنم، این روزا هم میگذره، مادر یا خواهر نداری نزدیکت باشه؟

بعضیاتون انگاری به اون دنیا اعتقادی ندارین

چجوری میخواین جواب خدارو بدین با این قضاوت کردنشون و زیر سوال بردن یه مادر

حالا شدین دایه مهربونتر از مادر

خدا بدادتون برسه

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بخدا از روز بعد زایمانم وقت نکردم به خودم برسم آمدم یه سوال کردم خیلی ها لطف کردن دلسوزانه راهنما ...

منم همینجوری بودم بخدا پسر اولم که خیلی خیلی شیطون ه ۱۴ سالگی زایمان کردم خداشاهده مامانم انقدر بی مسئولیته حتی یه شبم پیشم نموند خودم بودم خودم به خدا تا یک سال فقط تو پتو با صدای سشوار می‌خوابید تا ۳ سالگی باید تا صبح رو پاهام بود الانم که ۸ سالشه مدرسه میره یه پام همیشه تو دفتر مدیره انقدر دردسر سازه پسر دومم الان یک سالشه خداروشکر اون بی ازاره نسبت به بزرگه 

عزیزم خودتو زیاد ناراحت نکن همه ما از این روزا داشتیم 😉 

باشه گلم

🤍🌱

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
الهییی عزیزم.به دل نگیر فضای مجازی بدیش همینه من خیلی درکت میکنم، این روزا هم میگذره، مادر یا خواهر ...

مامانم یکم گریه کرد اومد داد زد که بچت و نگه دار ،چون خم کرده بودم خودم رو بابت درد بخیه هام گفت چرا اینجور نشستی گفتم درد دارم داد زد که تو همش یه دردت هست و بچه ات یه سره گریه میکنه شوهرت رفته ولت کرده و سر این داستانا شیرمم خشک شده شیر خشکی شد بچم داداشم هم از اونور میگه مگه ما نوکر بچه توییم یه ساعت دادم دستش

چرا انقدر بهم توهین میکنید شاید منم مادری بلدم یه سوال پرسیدم در ضمن اگه میخواستم بدم سوال نمیکردم ک ...

الهی دورت بگردم به دل نگیر 🤍🌱

با تموم وجودم درکت میکنم 💋

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
مامانم یکم گریه کرد اومد داد زد که بچت و نگه دار ،چون خم کرده بودم خودم رو بابت درد بخیه هام گفت چرا ...

سخته واقعااا 

ولی تو به روزای خوب فکر کن🤍🌱

عزیزم درکت میکنم...نوزاد بی قرار داشتن خیییییلی سخته....بچه منم تا پنج شش ماهگی نا آروم بود و کولیک داشت...واقعا آدم کم میاره مخصوصا اگه کمکی هم نداشته باشه....امیدوارم خدا بهت صبر و توانایی بده🙏

مامانم یکم گریه کرد اومد داد زد که بچت و نگه دار ،چون خم کرده بودم خودم رو بابت درد بخیه هام گفت چرا ...

اگه هزینش داری یه گهواره برقی بگیر خیلی خوبه اینم بگم نوزادا با صدایه سشوار خیلی آرامش میگیرن صدایه سشوار دانلود کن بزار رو حالت پخش خیلی خیلی از بد خوابی هاش حل میشه اگه رفلاکس یا کولیک نداشته باشه