بچه ها من 10 روز پیش اقدام داشتم.هفته دیگم موعد پریودمه.الان دوروزه دل درد پری دارم شدید در حدی که گاهی فک میکنم الانه که پری بیاد و همش خودمو چک میکنم.سینه هام هم درد میکنه و یکم ورم داره.میتونه از علایم بارداری باشه؟من معمولا دل درد پریودی قبل موعد ندارم نهایت یه روز قبلش دل درد خفیف میگیرم.اما این دفه از 8_9روز قبلش دل درد دارم
مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢
راس میگی؟تو هم دل درد پریودی حس میکردی؟یعنی ممکنه باردار باشم؟😃 خیلی دلم میخواد.خدا از دهنت بشنوه
بله عزیزم من ی هفته بعد از اخرین رابطه این حس اومد سراغم طوری که دو هفته ای باشگاه نرفتم کمر درد شدید جزءش بود بعد دیگه سر موعودم تکرر ادرار گرفتم و ۵ روز بعد موعود بی بی چک زدم مثبت شد...انشاءالله بارداری به لطف امام حسین
بله عزیزم من ی هفته بعد از اخرین رابطه این حس اومد سراغم طوری که دو هفته ای باشگاه نرفتم کمر درد شدی ...
عزیزم.. من از ظهر تاحالا دودفه به اندازه یکی دوقطره ترشح داشتم.. یدفه سفید بود کاملا یدفم خیلییییی نامحسوس به رنگ صورتی خیلی روشن میزد.. هنوزم درد پری رو دارم مخصوصا سمت تخمدان سمت راستم که یکمم حالت گرفتگی داره انگار سفت شده.. طبیعیه بنظرت؟
مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢
عزیزم.. من از ظهر تاحالا دودفه به اندازه یکی دوقطره ترشح داشتم.. یدفه سفید بود کاملا یدفم خیلییییی ن ...
عزیزم من مسافرت بودم و هر لحظه منتظر پری دیگه همش پد به خودم میذاشتم ترشحاتمم کرمی بود من که میگفتم الانه بیاد ولی شکر خدا نیامد ۵ روز از موعود گذشت و دو خط مثبت تو یک ثانیه انشاءالله خودت میبینی