2777
2789
عنوان

حس دل درد پریودی

158 بازدید | 16 پست

بچه ها من 10 روز پیش اقدام داشتم.هفته دیگم موعد پریودمه.الان دوروزه دل درد پری دارم شدید در حدی که گاهی فک میکنم الانه که پری بیاد و همش خودمو چک میکنم.سینه هام هم درد میکنه و یکم ورم داره.میتونه از علایم بارداری باشه؟من معمولا دل درد پریودی قبل موعد ندارم نهایت یه روز قبلش دل درد خفیف میگیرم.اما این دفه از 8_9روز قبلش دل درد دارم

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکنه باردار باشی ی بی بی بزار

الان زود نیس؟آخه شنیدم  بی بی رو بعد تاخیر پری باید بزاری

شنیده بودم لانه گزینی 7 تا 10 روز بعد تخمک گذاری و لقاحه.منم تو همین تایمم.اما اصلا لک بینی ندارم😞.تو این دوروزه فقط دل درد پری دارم

منم یه دقیقا همین طور بودم و باردار بودم ولی الان نشون نمیده باید صبر کنی من تا روز پری درد داشتم سه روز بعدش بی بی زدم مثبت بود روز پری هاله داشت

بزار بعد از پری بزن انشاالله مثبته

آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود
البته منم مثل تو بودم علایم خیلی زود اومد سراغم

راس میگی؟تو هم دل درد پریودی حس میکردی؟یعنی ممکنه باردار باشم؟😃

خیلی دلم میخواد.خدا از دهنت بشنوه

منم یه دقیقا همین طور بودم و باردار بودم ولی الان نشون نمیده باید صبر کنی من تا روز پری درد داشتم سه ...

مرسی عزیزم.حتما تا اون روز صبر میکنم و تو موعد بی بی میذارم☺

راس میگی؟تو هم دل درد پریودی حس میکردی؟یعنی ممکنه باردار باشم؟😃 خیلی دلم میخواد.خدا از دهنت بشنوه

بله عزیزم من ی هفته بعد از اخرین رابطه این حس اومد سراغم طوری که دو هفته ای باشگاه نرفتم کمر درد شدید جزءش بود بعد دیگه سر موعودم تکرر ادرار گرفتم و ۵ روز بعد موعود بی بی چک زدم مثبت شد...انشاءالله بارداری به لطف امام حسین

بله عزیزم من ی هفته بعد از اخرین رابطه این حس اومد سراغم طوری که دو هفته ای باشگاه نرفتم کمر درد شدی ...

مرسی عزیزم.انشاالله☺🙏

اگه علائم که داری مال بارداریت باشه ن چون دیگه علامت هاش خودشو نشون داده حالا ی بی بی ضرر نداره که

باشه عزیزم.حتما.امیدوارم مثبت باشه😊

بله عزیزم من ی هفته بعد از اخرین رابطه این حس اومد سراغم طوری که دو هفته ای باشگاه نرفتم کمر درد شدی ...

عزیزم.. من از ظهر تاحالا دودفه به اندازه یکی دوقطره ترشح داشتم.. یدفه سفید بود کاملا یدفم خیلییییی نامحسوس به رنگ صورتی خیلی روشن میزد.. هنوزم درد پری رو دارم مخصوصا سمت تخمدان سمت راستم که یکمم حالت گرفتگی داره انگار سفت شده.. طبیعیه بنظرت؟

عزیزم.. من از ظهر تاحالا دودفه به اندازه یکی دوقطره ترشح داشتم.. یدفه سفید بود کاملا یدفم خیلییییی ن ...

عزیزم من مسافرت بودم و هر لحظه منتظر پری دیگه همش پد به خودم میذاشتم ترشحاتمم کرمی بود من که میگفتم الانه بیاد ولی شکر خدا نیامد ۵ روز از موعود گذشت و دو خط مثبت تو یک ثانیه انشاءالله خودت میبینی