2777
2789
عنوان

چرا تا حالا نشده کسی عاشقم بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 25 پست

تا وقتی قشنگه که دو طرفه باشه.

عشق یک طرفه برای هر دو نفر ازار دهنده و اذیت کننده است.

من هم مثل تو میخواستم کسی عاشقم بشه

که شد و اون بنده خدا واقعااا نابود شد و با نامزدم به مشکل خورد.من هم اذیت شدم.

دعا کن دو طرفه قسمتت بشه انشالله❤

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دوسش نداشتی؟

نه متاسفانه.با اینکه مرد فوق العاده ای بود.

سر همین خودش زیاد اذیت شد

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
من بجات بودم اذیتش نمیکردم

من اذیتشون نکردم.فقط باهاش توی رابطه احساسی نرفتم

چون بهشون حسی نداشتم.

شما میتونی تحمل کنی به دروغ به کسی بگی عشقم عزیزم در حالی که هیچ حسی نداری؟خودم اذیت میشدم نمیتونستم ظلم هم بود به اون وقتی حسی نداشتم.

از اون طرف خودم کسی دیگرو دوست داشتم