2777
2789
عنوان

حاجتروایی مخصوص فردا شب 👌

186 بازدید | 22 پست

از شیخ بهاءالدین عاملی رسیده که در شب جمعه این دعا را بر( چهل و یک دانه گندم )بخواند و بر بام خانه ریزد تا پرنده ها بخورند اگر حاجتش روا نشود بر من بد گویند.( به هر دانه گندم یکبار دعای زیر خوانده شود)

بِسْمِ الله الرّحْمنِ الرّحیم لا اِلهَ اِلاَّ اللهُ بِعَوْنِکَ وَ قُدْرَتِکَ لا اِلهَ اِلاَّ اللهُ بِحَقِکَ وَ حُرْمَتِکَ لا اِلهَ اِلاَّ اللهُ فَرَجاً فَرَجَنی مِنْ اَمْری فَرَجاً وَ مَخْرَجاً رَبَنّا یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ🌹

شک نکنید که واقعا مجرب و امتحان شده🤌🏻

فردا تا قبل غروب افتاب وقت انجامش هست🌹

الهی همگی حاجت روا باشید❤️

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.

حالا بام نداشته باشیم چی

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انجام دادم نشدنه قبل از غروب آفتاب شب جمعه از اذان مغرب به بعد

زمانش از ظهر ۵ شنبه هست

تا غروب و اذان مغرب

بازم تکرار کنید . بارها تجربه شده و نتیجه داده

نهایت یک ربع خوندنش طول میکشه

همون فردا شب حتما باید بریزم بعد ما خونمون تو گیلانه سقفمون \/ اینجوریه،

بله

دعا رو خوندی گندم بریز برا پرنده ها

پشت پنجره یا حتی تو خیابون یا کنار یه درخت

جاییکه پرنده ها بخورن

زمانش از ظهر ۵ شنبه هستتا غروب و اذان مغرببازم تکرار کنید . بارها تجربه شده و نتیجه دادهنهایت یک ربع ...

من تو کتاب گنج های معنوی که دارم اصلا نگفته ایطور گفته شب جمعه

بعد که پرسیدم گفتن از اذان مغرب تا آخر شب 

من تو کتاب گنج های معنوی که دارم اصلا نگفته ایطور گفته شب جمعهبعد که پرسیدم گفتن از اذان مغرب تا آخر ...

هر جور که میدونید درست تره انجام بدید❤️ فقط خودتونو بی بهره نکنید چون واقعا مجربه