2777
2789
مرسی که بعا حوصله توضیح دادی بعضیا مثل چی انگار چیه یع جور میپرن بع ادم قربونت بشم مرسی الان فهمیدم ...

بقیه روو نمیدونم ولی ممن واقعا وقتی که باردار شدم این چیزارو فهمیدم ینی چنند ماه پیش😂😂😂😂😂😂چیز عادیه اصن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زایمان اولم دردام ساعت ۶ صبح شروع شد کیسه ابم سوراخ شدا ۱۰ شب توخونه درد کشیدم بعد رفتم  ۲ شب بیمارستان بودم ۲ سانت فقد با.ز شدم بعد انتقالم دادن یک بیمارستان دیگه تخت نداشتن بعد چهارچهل صبح  زاییدم... 

من تنها دلیلم دکتر بیشعور بود م.ی خواست بر.ه سفر بیخود من.و فرستاد زایمان بیمارستانم ت.ا نامه منو دی ...

خدا لعنتش کنه

منم بدون درد. بستری شدم.۱۰ روز. از. وقت زایمانم گذشته بود.با آمپول فشار زایمان کردم

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
نه... اوایل ۴-۵ سانت بااز بود، ولی دردم کم بود. بعد کیسه آابو که زدن درد بیشتر شد. نمی‌دونم خیلی طول ...

کنال وااژن یاا ناحیه واژژن همم اونوقت درد داره؟؟دوس دارم بدونم چون زایمانم خیییلی نزدیکه ممکنه امروز فردا بزام😂

بقیه روو نمیدونم ولی ممن واقعا وقتی که باردار شدم این چیزارو فهمیدم ینی چنند ماه پیش😂😂😂😂😂😂چیز ...

آره طبیعیه خیلیاااا نمیدونن  همون مواقع متوجهش میشن 😂😅

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

ی ساعت درد زیاد؟ ازز پریودی خیلی بیشتر؟ وای خدا 😩😩😩😩😩

منم قبلا فکر میکردم درد یکسره هست ولی کللا درد یک دقیقه هست درداا فاصله دارن باهم☺️زایمانن اولمه اگه زایمان کردم تعریف میکنم حتما😁

کنال وااژن یاا ناحیه واژژن همم اونوقت درد داره؟؟دوس دارم بدونم چون زایمانم خیییلی نزدیکه ممکنه امروز ...

زایمان اولم حالیم نشد، ولی زایمان دوم دقیقا همونجا بیشترین دردو داشت. ماما بهش دست میزد روی تخت عقبکی فرار میکردم! ولی آمپول بیحسی بهه اون قسمت میزنن 

کله گنده بچه چطو ع. اون میاد بیرون😐

😂😂😂😂

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

منم قبلا فکر میکردم درد یکسره هست ولی کللا درد یک دقیقه هست درداا فاصله دارن باهم☺️زایمانن اولمه اگه ...

وای یک دقیقه که خیلی کمه

حس میکنم خونوخونریزی زیادی بشه

اره تعریف کن😩🌸

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
منم قبلا فکر میکردم درد یکسره هست ولی کللا درد یک دقیقه هست درداا فاصله دارن باهم☺️زایمانن اولمه اگه ...

انشاالله حتما حتما زایمان خیلی خوب راحتی داشته باشی. اینو بدون خیلی آسون نیست که شوکه نشی. ولی خیلی وحشتناک نیست مثل بقیه شمام میتونی