2777
2789
انشاالله حتما حتما زایمان خیلی خوب راحتی داشته باشی. اینو بدون خیلی آسون نیست که شوکه نشی. ولی خیلی ...

اره اینقدر سوال کردم ااز بقیه داستاناشونو خوندم که دیگه میدونم مرحله بهه مرحله چی قراره بیفته😂تا الانم بنظرم خیلی ازز سزارین بهتره...مامانم سزارینی بود وضعیتش اففففتضاح بود تا دو سه هفته ولی نمیدونم اگه بیمارستان دیگه انحام میداد چجوری میشد چون خیلیارو دیدم که راضی بودن از سرارین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اینقدر سوال کردم ااز بقیه داستاناشونو خوندم که دیگه میدونم مرحله بهه مرحله چی قراره بیفته😂تا ال ...

بنظرم سزارین بهتره تا طبیعی فکرشو کن کله ب گندگی از اون سوراخ کوچولو میخاد دربیاد

اره اینقدر سوال کردم ااز بقیه داستاناشونو خوندم که دیگه میدونم مرحله بهه مرحله چی قراره بیفته😂تا ال ...

آره، مخصوصا وقتی لگن عالی باشه آدم حیفش میاد بره سزارین. بعد زایمان خیلی استراحت کن و دراز بکش. من اصلا بخیه‌هام درد نداشت و هیچکس بهم نگفته بود لازمه استراحت کنم! برای همین یه کم افتادگی پیدا کردم. شما مواظب خودت باش.