2777
2789
عنوان

خواهش میکنم یکی سونو منو تفسیر کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 20 پست
سلام عزیزم.حالت خوبه؟سینه هات در چه حالن؟درمان رو شروع کردی؟از خدا میخوام هیچ بیماری رو زمین نباشه و ...

سلام عزیزم والا حدود ۶ ماه پیش سینه هام شروع میکرد درد کردن اما اهمیت نمیدادم فک میکردم چون رو شکم میخوابم دردش واسه اونه تا اینکه این اواخر دیدم نه دردش خیلی داره اذیتم میکنه میزنه زیره بغلم بعد تو دستام دست میزدم چیزای کوچولو کوچولو میومد تو دستم اما سری بعد که دست میزدم اون قسمت نبود انگاری حرکت میکردرفتم دکتر زنان برام سونو نوشت بعد سونو رو بردم براش گفت توده هم داری اما خوش خیمن بعد چون من درد شدید دارم منو ارجاع کرد به جراح که یکشنبه باید برم پیش جراح در کل تو این مدت اطلاعاتی که به دست آوردم و به چند تا پزشک نشون دادم گفتن این کیستا سرطانی نمیشن اما هر ۶ ماه باید چکاب بشی ببینیم اوضاع کیستا چطوره در کل من خیلی ناراحت بودم تا اینکه متوجه شدم خیلیا اینو دارن و اصلا بیماری حساب نمیشه شما هم حتما برین سونو بدین ضرر نداره چون اکثر این کیست ها خوش خیم هستن امیدوارم همیشه در صحت و سلامتی به سر ببرین.

اختیار داری عزیزم خوشحال میشم وقت بزارم برای هر سوالی

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات شم دستت درد نکنه.باز اگه علایم و اطلاعاتی بدست آوردی و یا درمانی گذروندی لطف کن اینجا بگو.انشاء ...

چشم حتما عزیزم 

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید