2777
2789
عنوان

دلیل رفتار این دختر چیه لطفا بگید

198 بازدید | 11 پست

یه بار یکی از دخترایی که مجبورم تحملش کنم قبلا به حساب دوست بود ، الان اونقدر کارای بد کرده از چشمم افتاده ،  هی میگفت رو کی کراشی؟ منم از دهنم در رفت گفتم رو یه نفر از دانشگاه کراشم ،ولی چون بهش اعتماد نداشتم نگفتم .دروغ گفتم. به جای اونی که واقعا دوسش داشتم از پسر خوشگل سال بالایی گفتم که قانع شه ، پسره یه دوست دختر داشت باور کنی نکنی من اصلا هیچ حسی به این دختره نداشتم ولی اتفاقاتی پیش اومد نمیدونم چی شد دوست  این دوست دختره با من سلام و احوال داشت بعدش حس کردم دوستش باهام دیگه زیاد احوال پرسی نداره و یه بار که سلف خالی بود فقط اونا بودن من وارد شدم چشمشون چرخید به من ضایع یه چیزی گفتن بعد دوستش نگاش چرخید به من، حس میکنم دوستم رفته حرف گذاشته دهن این و اون ،چون از دهنش در رفت که نظر یکی از دخترا رو پرسیده (همشهری پسره) و اون گفته آدم جالبی نیست. الانم از قضا با اون دختره رفاقت زده حس میکنم پشتم غیبت میبافه. گفته ، خلاصه رفته در مورد پسره پرس و جو کرده همش از دوست دختر این پسره حرف میزد بد اشو میگفت که پسره ازش بهتره تو بهتری 😑 بعد میگفت پسره لاشی و دختربازه کلی دختر کنارشن بعد یک سال هنوز ول نمیکنه باز میگه امروز تو کلاس پسره رو من دقت کرده بود در حالی که درس اصلا گوش نمیکنه اخه اینا چه معنی میده  ،  منم دیگه خسته شده بودم رک و پوست کنده گفتم بهش، دروغ گفتم بهت رو پسره کراش داشتم رو یه نفر دیگه داشتم نگفتم اونم یه جوری نگام کرد با تمسخر که برو خودتی انگار باورم نکرد 😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم بودم باور نمیکردم نباید اسمشو میاوردی

بهش اعتماد نداشتم و الانم واقعا فهمیدم چرا نداشتم نشد هز دهنم در رفت اسم اون ، سال پیش دخترا همش از اون میگفتن تو ذهن منم مونده بود ، نمیخواستم کسی بفهمه واقعا رو کی کراشم چون بد عاشق شده بودم بخاطرش ظاهرم یه دفعه ای ۱۸۰ تغییر کرد پسری که واقعا کراش بودم فارغ شد این موند اینم اونقدر دروغ گفتم هم خودم باورم شد هم بقیه که روش کراشم

کاریه که شده ناراحت نباش فقط ارتباطتو با این دختره تموم کن

دختره دیوانم میکنه بخدا حس میکنم داره غیبتمو میکنه با یه گروهی اواخر رفت و آمد و دوستی کرد برنامه ریخت با یه دختری دوست بشه و شد دختره زیاد نمیشناستم ولی همش جوری نگاه میکنه انگار یه چیزی میدونم ، اتاقمون میاد با همه ارتباط چشمی داره جز من ، هفته پیش دوست این دختر اومد اتاقمون ، باهم از یه پسر حرف زدن که دوست دخترش بهش رو نمیده اینم از طرف من حرف برداشت فلانی (من) گفته دختره خودشو میگیره ، ببین جلو من اینطوری میگه پشت من چی میگه بهش گفتم تو دهن من حرف نزار دعوا کردیم نمیتونم قطع ارتباط کنم تو یه اتاقیم 

دختره دیوانم میکنه بخدا حس میکنم داره غیبتمو میکنه با یه گروهی اواخر رفت و آمد و دوستی کرد برنامه ری ...

کاش یه کاری میکردی برای ترم جدید تو یه اتاق نباشین

ببین میتونی جاتو عوض کنی با یکی چقد آدم سمی هست این دختره هرچی ازش فاصله بگیری بهتره 

کاربر قدیمی
کاش یه کاری میکردی برای ترم جدید تو یه اتاق نباشینببین میتونی جاتو عوض کنی با یکی چقد آدم سمی هست ای ...

میددنی بدی ایش اینه که بقیه رو هم کشیده سمت خودش فعلا یه مدت کوتاه ببینم چی میشه اگه نتونستم دیگه عوض کنم چیکار کنم بخدا اعصابمو ضعیف میکنن 

میددنی بدی ایش اینه که بقیه رو هم کشیده سمت خودش فعلا یه مدت کوتاه ببینم چی میشه اگه نتونستم دیگه عو ...

اول که درگیر نشو باهاش اصلا 

اوناییم که با حرفای اون رفتن سمتش همون بهتر که رفتن هرچی از این آدما دور و برت نباشه بهتره 

کاربر قدیمی

سلام ببخشید شما تو ی تاپیک تون گفته بودین نفخ دارین میخواستم بپرسم خوب شدین و چطور لطفا بگین من مشکل شمارو دارم هر کاری میکنم خوب نمیشم

لطفا برای سلامتیم صلوات بفرستید 🌹✨

سلام ببخشید شما تو ی تاپیک تون گفته بودین نفخ دارین میخواستم بپرسم خوب شدین و چطور لطفا بگین من مشکل ...

مشکل ات از وسواس فکری هس که به افکار دیگران حساسی که در موردت چی فکر میکنن که برمیگرده به اضطراب اجتماعی که اینکه تحقیر بشی اضطراب اتو دوچندان میکنه راستش دکترای داخلی هیچ کاری نمیکنن بلد نیستن مطمئنا رو روده اثر داره اضطراب ولی دوای دردت فقط با روانپزشک و  روانشناسه باید با یکی حرف بزنی که بلد باشه

مشکل ات از وسواس فکری هس که به افکار دیگران حساسی که در موردت چی فکر میکنن که برمیگرده به اضطراب اجت ...

شما با روانشناس حرف زدین الان مشکلاتون حل شده خوب هستین

لطفا برای سلامتیم صلوات بفرستید 🌹✨