2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهره من نیاز  به عمل داره فک بالاش یکم جلوعه ولی ۱۸ سالش نشده

من ۲۳ سالگی عمل کردم ، فک بالام کوچیک بود و روی هم قرار نمی گرفتند ، البته من مشکل مادرزادی داشتم به خاطر اون عمل فکم بریده شده بود 

۴ تا پلاتین گذاشتم ، فکر نکنم الان عملش کنند 

من ۲۳ سالگی عمل کردم ، فک بالام کوچیک بود و روی هم قرار نمی گرفتند ، البته من مشکل مادرزادی داشتم به ...

تو چهرش تاثیر گذاشته نمیتونه کامل ببنده دهنشو .قبلا خیلی بد بود ارتودنسی کرد بهتر شد.شما کجا عمل کردین؟

تو چهرش تاثیر گذاشته نمیتونه کامل ببنده دهنشو .قبلا خیلی بد بود ارتودنسی کرد بهتر شد.شما کجا عمل کرد ...

تهران ، من بعد از عمل میگن چهره م عروسکی و تو دل برو شده ولی درداشو خودم کشیدم و افتضااااااااح   میخواید پلاتین بزارین ؟ 

تهران ، من بعد از عمل میگن چهره م عروسکی و تو دل برو شده ولی درداشو خودم کشیدم و افتضااااااااح &nbs ...

منم تهرانم منظورم دکترتون بود.درداشو مجبوره تحمل کنه چون قیافشو بهم زده خواهرم خیلی خوشگله خیلی خواستگار داره ولی مامانم حساسه.میگه باید عمل کنه

نه میخام زاویه بدم یکم استخونی تر کنم صورتمو با تزریق

سلام عزیزم . تزریق ژل موقتی بوده و برای نواحی مانند لب و یا خط خنده و خط بغض مناسب تر است. ولی برای نواحی مانند فک می توان با تزریق چربی زاویه سازی فک را انجام داد. کلینیک دکتر اکبر بیات که تبحر خاصی در زمینه ی تزریق چربی دارند تنها با 1 بار تزریق و به طور دائم زاویه سازی فک را انجام می دهند.

تزریق چربی صورت را تپل نمی کند بلکه به ناحیه های مختلف صورت فرم و شکل می دهد.

من یک سال و یک ماهه که جراحی کردم ، بله راضی هستم ، کدوم  بیمارستان قرار عمل کنید ؟‌

هنوز معلوم نیست. چون ارتودنسی کردم.باید کارای ارتودنسیم تموم بشه بعد برم سراغ عمل. دلم میخوا چهرم تغییر کنه برای من 2تا فک هستش. شما بعد جراحی تغیر کردید؟؟

هنوز معلوم نیست. چون ارتودنسی کردم.باید کارای ارتودنسیم تموم بشه بعد برم سراغ عمل. دلم میخوا چهرم تغ ...

منم ارتودنسی بودم ، ارتودنسی هم برنداشتم ، بیمارستان فرمانیه عمل کردم 

راجع به چهره هم بله خیلی تغییر کردم ، به گفته دیگران قیافه م ملوس تر شده ، مدل صحبت کردنم هم فرق کرده ، البته من صدام عشوه داشت الان بیشتر شده