2777
2789
پس جهت زیبایی میخواین عمل کنید درست ؟‌

بله

من هیچ مشکلی ندارم. فقط زیباییه. چون خیلی برام مهمه.فکم اذیتم نمیکنه فقط ظاهرش اذیتم میکنه. بله فکر میکنم بیمارستان فرمانیه باید جراحی کنم. بنظرت شما برم پیششون یا بیشتر تحقیق کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=50089240]بله من هیچ مشکلی ندارم. فقط زیباییه. چون خیلی برام مهمه.فکم اذیتم نمیکنه فقط ظاهرش اذیتم میکنه. بله ...[/QUOTE

من از دکتر حراجی راضی بودم ، من فک بالام کوچیک شده بود بر اساس شکاف کامی که مادرزادی داشتم

خیلی دلم میخوا چهرم تغیر کنه. موندم ک پیش دکتر سرکارات برم یا پیش ایشون.چندتا دکتر خوب دیگه هم بهم م ...

من دکتر سرکارات رو نمی شناسم ، دکترم ایشون رو معرفی کردند و من هم پیش ایشون رفتم

شما چند سالتونه ؟

تیم پی جو لیستی از  بهترین مراکز زاویه سازی صورت و فک در شیراز را به همراه آدرس و شماره تلفن تهیه کرده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر به لینک درج شده مراجعه نمایید.

https://payju.ir/content/زاویه-سازی-صورت-و-فک-در-شیراز

دقیق نمیدونم عزیزم آخه سه سال پیش بوده 

سلام عزیزم شما میدونید اسم دکترشون کی بوده ؟ بعد من میخوام کشیدگی صورتم یعنی ارتفاع صورتم کم بشه و از تمام رخ صورتم بیضی بشه و زاویه فکنم 110درجس بشخ 90درجه میشه به نظرتون ترو خدا جوابمو بدین عزیزم 

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟