2777
2789

موقع اتمام مسیر میگه امتیاز بده

امتیاز کم بده تو دلیل بنویس

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

موقع اتمام مسیر میگه امتیاز بدهامتیاز کم بده تو دلیل بنویس

وقتی میتونه به راننده بگه از رپ خوشم نمیاد چرا امتیاز کم بده؟؟راننده از کجا بدونه استارتر از رپ خوشش نمیاد؟؟

من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده_من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس قطعا مریضی چون منظور اهنگ ب شما نیست 😊

مگه اهنگ عاشقانه میزارن شما به خودتون میگیرین؟مریض تویی که فحش خارمادرو حرف جنسی جلوی غریبه برات عادیه

دردِ دلَت رابشنود،بهتر زِ ما درمان کند…🥲

وقتی میتونه به راننده بگه از رپ خوشم نمیاد چرا امتیاز کم بده؟؟راننده از کجا بدونه استارتر از رپ خوشش ...

از رپ بدم نمیاد برادر من، از اینکه واضح فحش داده میشه بدم میاد، خجالت میکشم

مگه اهنگ عاشقانه میزارن شما به خودتون میگیرین؟مریض تویی که فحش خارمادرو حرف جنسی جلوی غریبه برات عاد ...

قطعا نمیگیرم اما با تاپیکتون متوجه شدم شما میگیرین

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
خب بهش بگو.والا من تو اسنپ راننده جز رپ هرچی بزاره میگم میشه بیزحمت آهنگ رو قطع کنید؟؟اونم قبول میکن ...

شما مردی، من دخترم مسلما طبیعی نیس که اهنگای تتلو و با کلی فحش جلوم پلی بشه و عادی باشم وگرنه مشکلی با رپ ندارم

شما مردی، من دخترم مسلما طبیعی نیس که اهنگای تتلو و با کلی فحش جلوم پلی بشه و عادی باشم وگرنه مشکلی ...

خب به راننده بگین چه اشکالی داره. حتی یه بار راننده ازم پرسید که اهنگ پاپ بزارم اشکال نداره؟؟گفتم از پاپ خوشم نمیاد.اونم نزاشت خیلی راحت

شما چرا اینجوری هستین اکثر مردم عادت ندارن چنین فحشایی و به اسم آهنگ رپ گوش بدن اونم تو جای عمومی

عزیزم قطعا تو تبادل نظر نظرات متفاوته اما اهلی جواب دادن ی نوع شخصیته که ایشون ندارن ...لطفا ریپ نزن دوست عزیز تاپیکو ترک میکنم

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
وقتی میتونه به راننده بگه از رپ خوشم نمیاد چرا امتیاز کم بده؟؟راننده از کجا بدونه استارتر از رپ خوشش ...

چون اصولا تو مکان های عمومی آهنگ هایی که کلا فحش هستن نباید گذاشته بشه

اگه هم بخوان بزارن باید اجازه بگیرن قبلش 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

چون اصولا تو مکان های عمومی آهنگ هایی که کلا فحش هستن نباید گذاشته بشهاگه هم بخوان بزارن باید اجازه ...

آره خب راننده باید بپرسه.ولی  اگه نپرسید خیلی محترمانه بهش بگید اون هم قبول میکنه

شما چرا اینجوری هستین اکثر مردم عادت ندارن چنین فحشایی و به اسم آهنگ رپ گوش بدن اونم تو جای عمومی

اینا فحش خارمادرو عادی میدونن و به نوعی باهاش کلاس میزارن، منم تو تنهاییم یا با دوستام شاید گوش بدم اما جلو مردغریبه نه والا