2777
2789
آره خب راننده باید بپرسه.ولی اگه نپرسید خیلی محترمانه بهش بگید اون هم قبول میکنه

من خودم اهنگای حصین و شایع و اینجیزارو گوش میدم اما بی حیایی نسبت به فحش جلو ناموس مردم نباید عادی باشه

دردِ دلَت رابشنود،بهتر زِ ما درمان کند…🥲

من خودم اهنگای حصین و شایع و اینجیزارو گوش میدم اما بی حیایی نسبت به فحش جلو ناموس مردم نباید عادی ب ...

آره خب.طرف بی حیا بوده.ولی شما بهش بگین شاید جلو مسافر بعدی از اینجور آهنگ ها پلی نکنه

من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده_من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خب.طرف بی حیا بوده.ولی شما بهش بگین شاید جلو مسافر بعدی از اینجور آهنگ ها پلی نکنه

دیگه پیاده شدم تموم شد ،مسافر بعدی شاید مشکلی نداشته باشه،کلا بنظرم واسه پلی کردن اهنگایی که عامه پسند نیس باید اجازه گرفته بشه، رعایت همین موارد ریز فرهنگ یه جامعه رو میسازه

عزیزم قطعا تو تبادل نظر نظرات متفاوته اما اهلی جواب دادن ی نوع شخصیته که ایشون ندارن ...لطفا ریپ نزن ...

شما اهلی هستی که برمیگردی میگی فحش رو به خودت گرفتی؟ بهم ثابت شده تو نی نی سایت باید با امثال شما دقیقا همین مدلی برخورد کرد، خانم مثلا همه چیز دان، چیه یکی جوابتو داد سریع رفتی تو پوسته رعایت احترام و ادب؟ ب سلامت