2777
2789

چرا وقتی با دوستام حرف میزنم توجهی نمیکنن؟(حضوری یا توی گروه تلگرام) 

ما ۵ نفریم ولی من بینشون خیلی تنهام 

من اصلا از کلمات *** در وصفشون استفاده نمیکنم

به همه شون احترام میذارم و بین کلامشون نمیپرم 

به شوخیاشون میخندم و دوسشون دارم 

اما اونا واسه من اینجوری نیستن تاحالام اعتراضی نکردم فقط لبخند زدم 

حتی توی یه جمع دوستانه دیگه رفته بودم و همه داشتن ماجرا میگفتن منم در ادامه میخواستم یجیزی بگم اما حرفمو قطع کردن بقیه ام به نفر بعدی گوش میکردن و همراهیش میکردن واقعا حس بدیه هیچوقت با کسی اینکارو نکنین ☹️

من یکم درونگرام ولی سعی میکنم توی جمع باشم اما همش بهت بی توجهی میشه بخاطر همین من سکوت میکنم 

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

منم مث تو بودم تا به این نتیجه رسیدم همیشه باید ساکت باشم تا بقیه ازم بخوان باهاشون حرف بزنم نه اینک ...

اصلا وراجی نمیکنم چون خیلی ناراحت میشم اگ به حرف قبلیم گوش ندن کلمه بعدی رو نمیگم 😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مث تو بودم تا به این نتیجه رسیدم همیشه باید ساکت باشم تا بقیه ازم بخوان باهاشون حرف بزنم نه اینک ...

تجریه من میگه اگه ساکت باشی نع کسی باهات حرف میزنه نه میخوان باهاشون حرف بزنی

الانم نادیده گرفته شدین کسی پیام نداد 😂

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

من میانگرام بازم با این حال اینارو تجربه کردم 

یکی از دلایلش اینه که بیشتر آدما شعور احترام و توجه به همه رو ندارن 

قصدم توهین به دوستات نیس منظورم اینه که این تربیت جا نیفتاده بین همه که گوش دادنو یاد بگیرن 

تو مث بقیه نیستی میفمم فرقتو ، تو گل باغ بهشتی خدایان چیدنت :)
اصلا وراجی نمیکنم چون خیلی ناراحت میشم اگ به حرف قبلیم گوش ندن کلمه بعدی رو نمیگم 😞

منظورم تو نبودی کلی گفتم

بعدم وقتی ساکت باشی بعد یه مدت بقیه ازت میخوان که حرف بزنی... مثلا چرا ساکتی یکم بیا تو جمعمون یکم حرف بزن... و اینجوری میشه که دوستای واقعیت رو پیدا مکنی کسایی که واقا بت توجه مکنن

بلاخره هر کی یه جوره 

من بعد یه مدت به این فکر مکردم که گور بابای همه من به هیچکس نیاز ندارم که بخواد بم گوش بده و واقعا از تنهایی لذت میبرم... بعد یه مدت میدیدم که تو مدرسه و محل کار باهام حرف میزنن یا ازم نظر میخوان... و فهمیدم که نباید دنبال سر آدما راه بیوفتم به موقش دوست واقعی پیداش میشه

تازه میگن خودشو میگیره و حتما دلش نمیخواد تو جمع ما باشه🫢

منظورم تو نبودی کلی گفتمبعدم وقتی ساکت باشی بعد یه مدت بقیه ازت میخوان که حرف بزنی... مثلا چرا ساکتی ...

اخه من چندین ماه بخاطر کنکور رفته بودم وقتی برگشتم به گروه که حرف بزنم کسی جواب نداد فقط یک نفر ریپ زد و یه جواب نامربوط داد😶‍🌫️

به من ک توجه میکنن هیچی ام نشدم ، بهت توجه کنن ک چی بشه؟ هرچقد تو زندگی ادما کمتر دورت باشن آرامشت ب ...

دلم میخواد منم چندتا دوست داشته باشیم که باهم خوش بگذرونیم

راه حل:حذف آدمای سمی

تنهایی شرف داره به این جور رابطه ها

احتمالا تو که حرف نمیدی و کار خودتو میکنی به خاطر طرحواره هایی که داری 

منم عین تو بودم حذفشون کردم اونایی که حس خوبی بهم نمیدادن الان بهترین دوستارو دارم دوست خوب از راه میرسه بالاخره

تا اون موقع رو اعتماد به نفست و هوش هیجانیت کار کن

دنبال علت رفتار دوستات هم نگرد 

اونا آدمای بدی نیستن ولی تیپ شخصیتیشون با تو فرق داره و برای تو آسیب زننده هستن

بهترین دوستی رو با کسی خواهی داشت که مثل خودت باشه

❌️لطفا درخواست دوستی ندین❌️