2777
2789

هیچ آدم اصیل و ریشه داری رو ندیدم پز داشته هاش رو بده . اینا همش برای آدمای عقده ای و تازه به دوران رسیده است . آدم اصیل نیازی ب‌پز‌دادن نداره چون همه میدونن ک داره . 

نسبت ب کسی هم ک میگه من دارم پزشو میدم چیکار کنم بقیه ندارن ، دارندگی‌و‌برازندگی‌و‌این حرفا هم حس تهوع میگیرم 

دبیرستان یه همکلاسی داشتم خیلی باهم رفیق بودیم میدونستم پولدارن ولی دقیق نمیدونستم چقدر. یه روز تابستون چند نفر از دوستام جمع شدیم رفتیم خونشون تو تصادف پاش شکسته بود رفتیم عیادتش . خونشون مثل خونه های تو فیلما بود . استخر حیاط‌بزرگ آشپزخونه آنچنانی تراس اندازه دوتا اتاق خواب ما. لوازم خونه همه عتیقه فرش های دست باف . ما فقط با دهن باز ب دور و‌برمون نگاه می‌کردیم. بعد این دختر خاکی ترین و با معرفت ترین آدمی بود ک تو عمرم دیدم . تو تمام دوران مدرسه ک باهم دوست بودیم نه تو رفتارش نه تو ظاهرش اثری از پز دادن و فخر فروشی نبود.نصف اروپایی گشته بود اما حرف از مسافرت ک میشد شمال رفتنش رو تعریف می‌کرد فقط.  همیشه هم هوای همه دوستاش رو داشت . آدم اصیل این شکلی میشه 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریشه که ضعیف باشه همین میشه دیگه

خیلیا هستن نون خشک میخورن ولی ریشه ای که دارن باعث میشه هرگز‌ خودشونو زیر خفت این کارها نبرن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

اووه عجب دوست باحالی
😀

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

منم میخوام اصیل باشم😢

اصیل بودن خیلی ربطی ی پولداری نداره . تو هر شرایطی ک هستی خودت باش . خاکی باش . هیچوقت فخرفروشی نکن 

اصیل بودن خیلی ربطی ی پولداری نداره . تو هر شرایطی ک هستی خودت باش . خاکی باش . هیچوقت فخرفروشی نکن

متاسمانی تنها خصلتی ک ندارم فخر فروشی کردنه🤣🤣🤣🤣

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

ادم از اب خوردنش عکس واستوری نمیذاره..چون براش عادیه.. ادمی که تفریح وپول براش عادیه اصلا نیازی نمیبینه به دیگران داشته هاشو بگه. چون براش عادیه.. ولی کسی که تازه به نون ونوایی رسیده میخواد همش داشته هاشو بکنه توچشم بقیه.. چون براش تازگی داره

پارسا پسرمامان😍
بینهایت دوستتت اصیل بوده

حالا جالبه ک بدونی با داشتن چنین پدر پولداری خودش بعد مدرسه دانشگاه نرفت کسب و کار خودش رو راه انداخت و بیشتر از ۱۰ نفر دارن براش کار میکنن و نون میبرن . همشون هم خانم هایی ک سرپرست خانواده هستن . تو کار مواد غذاییه . یکی از اون خانما ک براش کار میکنه همسایه مامانمه میگه همیشه هر ماه به ما بسته غذایی میده کل نیاز ماه رو میده بهمون بدون این ک روی حقوقمون حساب کنه 

دانلود یه دوست اینجوری🥺

از اون دوستا ک یک سالی میشه ندیدمش ولی هر وقت بادش میفتم قلبم اکلیلی میشه . فقط تو گروه تلگرامی دوستامون باهم حرف می‌زنیم 

حالا جالبه ک بدونی با داشتن چنین پدر پولداری خودش بعد مدرسه دانشگاه نرفت کسب و کار خودش رو راه انداخ ...

وای عزیزم..
دوستت یه بهشتیه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

منم موافقم. رفیقای خیلی پولداری داشتم که خیلی عادی برخورد میکردن. اونایی که پز میدن و دیگران رو آدم حساب نمیکنن، برای خودشون هم باورپذیر نیست که پولدار هستن برای همین میخوان تو چشم دیگران کنن.

آدمای پولداری دیدم که ماشینای معمولی سوار میشن. لباسهای معمولی میپوشن و حتی تکراری. ولی بعضی از این تازه به دوران رسیده ها میخوان با ماشین و لباسشون خودشون رو بالا نشون بدن.