2777
2789
عنوان

فرق آدم اصیل و تازه به دوران رسیده

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 22 پست
سلام عزیزم خوبی؟ چه خبر؟ دیگه مشکلی نیس؟ همه چی حل شد؟ راجع ب خاهرشوهرت

سلام خانم مهربون مرسی از‌محبتت . راستش ما دیگه دخالتی نکردیم.پدرشوهرم و مادرشوهرم و خواهرشوهرم چهارشنبه بعد از تعطیلی مدرسه رفتن شمال هنوزم نیومدن . ما هم چیزی نپرسیدیم فقظ یکی دوبار زنگ زدم حالشونو پرسیدم . احتمالا رفتن حال و هواشون عوض شه یکم . اصلا نمیدونم سراغ اون پسره رفتن یا نه . 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

سلام خانم مهربون مرسی از‌محبتت . راستش ما دیگه دخالتی نکردیم.پدرشوهرم و مادرشوهرم و خواهرشوهرم چهارش ...

سلام گلم، کار بسیار خوبی کردین، همین که زندگی تو در امن و امان هس برات کافیه، خدارو شکر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم، کار بسیار خوبی کردین، همین که زندگی تو در امن و امان هس برات کافیه، خدارو شکر

خداروشکر ما خوبیم . ولی همش ته دلم ناراحتم برای خواهرشوهرم . نمیدونم چند وقته در ارتباط بودن باهم . هرچی باشه از نظر عاطفی ضربه بدی خورده . مخصوصا این ک بفهمه اون پسر‌خواستگار من بوده . ولی من هیچوقت به روی خودم نمیارم ک میدونستم موضوع رو . امیدوارم راحت بتونه کنار‌بیاد . 

خداروشکر ما خوبیم . ولی همش ته دلم ناراحتم برای خواهرشوهرم . نمیدونم چند وقته در ارتباط بودن باهم . ...

خدارو هزار مرتبه شکر، نه اصلا تو به روت نیار، اما خب خاهرشوهرتم تو سنی قرار داره که براش درس و تجربه شد تا راحت زندگیش رو بازیچه افراد دروغگو و چه بسا هوس باز نکنه، اینا همش کار خدا بود، هم تو زندگیت حفظ بشه هم خاهر شوهرت یه تجربه مهم به دست بیاره

منم یه خانواده اصیل رو دیدم که شاید کسی باور نکنه اینا چقدر پولدارن اونقدر مهربون و خاکی هستن که دوست داری همش باهاشون معاشرت کنی 

همسرم برای هر کاری باهاشون مشورت میکنه بهترین راهکارها رو میدن از اینکه کسی پیشرفت کنه خیلی خوشحال میشن خدا همیشه خیر و شادی بهشون بده و عمرشون طولانی باشه

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
خدارو هزار مرتبه شکر، نه اصلا تو به روت نیار، اما خب خاهرشوهرتم تو سنی قرار داره که براش درس و تجربه ...

تجربه تلخی بود تو سن کم. خدا بهش کمک کنه. 

منم یه خانواده اصیل رو دیدم که شاید کسی باور نکنه اینا چقدر پولدارن اونقدر مهربون و خاکی هستن که دوس ...

چون چشم و دلشون سیره . عمیقا معتقدم آدما نون قلبشونو میخورن