داشتم نگاه میکردم ویدیو هاشو میگم خدایی چقد شانس دارن بعضیا طرف هم خوشگله خوش هیکل فکر کنم پرستاری هم خونده باشه پسر کره ای عاشقش شده وقتی زندگی اینا رو با خودم مقایسه میکنم خیلی حسم بد میشه . خودمو یه زن میبینم که ازدواج کردم درگیر مسخره بازیای مادر شوهر و اقوام شوهر شدم هیچ پیشرفتی نداشتم فقط بچه دار شدم حس عقب موندگی دارم جدی خوش بحال این آدما چقد لذت میبرن هوووف
از 22تا 25تلاش کردمطوری ک شدم 49کیلواما نمیشدخانوادم همش بهم میخندیدننمیخاستم کوتاه بیاماما دیدم ن ز ...
ولی بنظرم نباید کوتاه بیای و خودتو ببازی بازم تلاش کن من هنوز برای خودم هدف گذاشتم دنبال اینم معلم بشم دارم درس میخونم ببینم آزمون قبول میشم یا نه هر چی خدا بخواد دیگه شایدم صلاح توی اینجوری زندگی کردن باشه
توی کتابخونه شهر خودش. مسلمون شد عقد کردیم دکترشو گرفت مادرش یهو به خودش پرید دختر خارجی بدم میاد، لیاقتت بیشتره بگو از خونه من بره. سه روزه فقط داره وسایلامو میاره خوابگاهم
توی کتابخونه شهر خودش. مسلمون شد عقد کردیم دکترشو گرفت مادرش یهو به خودش پرید دختر خارجی بدم میاد، ل ...
ای واای چقد بد یعنی با مادرش هیچ مخالفتی نکرد ؟ البته من گاهی فکر میکنم مرد خارجی ممکنه یهو پشت آدم رو خالی کنه اونا خیلی فرق میکنن بنظرم ایرانیا عاطفی تر هستن
توی کتابخونه شهر خودش. مسلمون شد عقد کردیم دکترشو گرفت مادرش یهو به خودش پرید دختر خارجی بدم میاد، ل ...
عزیزممم🥲
ان شاالله آرامش پیدا کنی
نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...Aحرفی سخنی 💅 https://daigo.ir/secret/8451111626