2777
2789
عنوان

ساحل که با پسر کره ای ازدواج کرده توی یوتیوب

| مشاهده متن کامل بحث + 3132 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از امثال شما که میگن« خوش به حالشون، شانس دارن» متنفرم.

زمانی که تو درس نخوندی، خوشی کردی و شوهر کردی، ازدواج کردی و بچه دار شدی اون تلاش میکرد برای درس خوندن، رفتن به کره و هزار دردسر دیگه، الان فقط اینجا شانس مفهوم داره؟ نه جانم، داری نتایج تصمیمتون رو میبینی همین. 

...

هیچ وقت ظاهر زندگی بقیه رو با باطن زندگی خودتون مقایسه نکنید . آدما هیچ وقت نمیان از بدبختی و مشکلاتشون تو اینستا و یوتیوب نمیگن همین باعث میشه بقیه فکر کنن وایی طرف چقد فول آپشن و خوشگل و پولدار و خوش هیکله 

اصولا هم ۷۰ الی ۸۰ درصد زوج های اینستایی که خیلی از زندگی شون عکس و فیلم میزارن یهو طلاق میگیرن در حالی که بقیه نمیدونن اینا هم پشت دوربین مشکلات خودشونو دارن 

شد شد ، نشد خدا بزرگه :) 

ببین عزیزم این جور آدما به شدت پولدارن از یه خانواده فوق العاده پشتیبان بدنیا اومدن که خونواده همه جوره هواشونو دارن 

تو دوران مجردی مدام سفرهای خارج رفتن به نوعی چشم و دل بازن و خیلی معاشرت داشتن با انواع واقسام ادما 

نه مثل ما که لاکچری ترین سفرشون رفتن به شمال هست 

عزیز زندگیتو با کسی مقایسه نکن 

تو که شرایط زندگی اونو نداشتی و اونم شرایط زندگی تورو نداشته 

ادما و زندگی و ایندشون همیشه تحت تأثیر خانوادشون پول و محیطشون بوده یاذت نره 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵