2777
2789
عنوان

بارداری دوقلو در یه کیسه آب

149 بازدید | 8 پست

سلام کسی هست که دوقلو همسان باردار باشه یا بوده ؟؟

کی زایمان کرده ؟؟

من الان هفته ۲۹بارداری هستم خیلی درد دارم ابریزش هم دارم دکترم گفته تا هفته ۳۲برسی خوبه بعد ۳۲ هفته دردات زیاد شد زایمانت میکنم 

و‌اینکه امپول های بتامتازون برای رشد ریه جنین رو‌هم این هفته زدم دوهفته دیگه هم باید بزنم 

خیلی نگرانم 🥹🥹🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله. به سلامتی این چند هفته هم بگذره به خوشی بچه های گلتو بغل بگیری

حق داری ولی سعی کن استرسو نگرانیو از خودت دور کنی 

چون خود استرس ممکنه مشکل برات به مجود بیار

توکلت به خدا باشه مطمئن باشه به خودش بسپاری همه جیز خوب پیش میره

انشاالله. به سلامتی این چند هفته هم بگذره به خوشی بچه های گلتو بغل بگیریحق داری ولی سعی کن استرسو نگ ...

انشالا مرسی از دلگرمیت عزیزم واقعا چیزی نمیخام از خدا فقط میخام که بچه هام سالم بدنیا بیان چون خیلی اذیت شدم این چندماه کسی کمکم نبوده همش خودم بودم واقعا از خدا میخام سالم بدنیا بیان که جبران همه سختی هام بغل کردن بچه هام باشه همین🥹🥹🥹🥹