2777
2789
عنوان

وام ویپاد

1968 بازدید | 21 پست

سلام از ویپاد  وام گرفتم  تسویه نکرده بودم  بهم زنگ زدن تسویه کنم  گفتم باشه تسویه می کنم  بعد پیام میاد هی نام شما به عنوان بدهکار بانکی ثبت شده

تسویه کنم دیگه بهم وام نمی‌دن.؟ به غیر از این  مثلا یسال دیگه  بخوام تو یه بانک دیگ وام  مبلغ بالا بردارم یعنی نمی‌دن دیگه 

خیلی ناراحتم میگم سابقم حسابام خراب میشه  یعنی .؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وام ویپاد‌چیه چجوری میگیرید؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

چندماه گذشت ؟من یک هفته ندادم وامو بعد ک تسویه کردم دوباره بهم وام داد

نه نمی‌دونم چیه اصن چجوری وام میده؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

نه نمی‌دونم چیه اصن چجوری وام میده؟

بانک پاسارگاده برنامه ویپاد رو نصب میکنی کارت سفارش میدی کارت رایگان میاد برات بعد تو برنامه قسمت تسهیلات می‌زنی و یک میلیون وام می‌گیری بعد یک میلیون رو تو یک ماه باید پرداخت کنی پرداخت که کردی ۲ میلیون ۲ میلیون رو که پرداخت کردی ۳ میلیون میده و همینجوری مبلغش میره بالا اگه خواستی نصب کنی بگو بهت کد معرفم رو بدم بزنید تو قسمت معرف یه هدیه‌ای به من بده مرسی

در این دنیای مملو از شر هیچ چیز همیشگی نیست حتی رنج های ما..
بانک پاسارگاده برنامه ویپاد رو نصب میکنی کارت سفارش میدی کارت رایگان میاد برات بعد تو برنامه قسمت تس ...

باشه عزیزدلم نصب کردم میگم بهت 💓💗♥️♥️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40