2777
2789
عنوان

مرگ یه قل در بارداری دوقلو

1219 بازدید | 18 پست

سلام من ۱۴ هفته باردارم رفتم سونو یکی ۱۳ هفته مرده بود ...ولی خداروشکر کیسه وجفت جدا دارن

ولی همش نگرانم میگم نکنه برم سونو خدا ناکرده یه اتفاقی واسه اون یکی افتاده باشه....بعددهز ۶ سال با ۶ بار ای وایاف باردار شدم ...

خدا بزرگه مطمئنم سقط نمیشه

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از فامیلهای ماهم اینجوری بود تو ماه پنجم یکی از قل ها فوت شد و قل دیگه ماه هفتم به دنیا اومد الان ماشاالله نزدیک سه سالشه

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......

منم دوقلو بودم. امروز که رفتم ان تی گفت یکیش ۹هفته مرده.

نگران نباش، اون جنین ضعیفی بوده و ربطی به این یکی نداره.

دکتر به من گفت اون یکی جذب میشه، جای نگرانی نیست

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
منم دوقلو بودم. امروز که رفتم ان تی گفت یکیش ۹هفته مرده.نگران نباش، اون جنین ضعیفی بوده و ربطی به ای ...

من میرم پیش دکتر رحیمی شعریاف گفت از پرز جنین نمونه بده که پریروز ازم گرفت واسه اختلالات کروموزومی

عمه ی منم یکی از دوقلوهاش از بین رفته بود ولی اون یکی سالم بود.

نگران نباش،،چون ناهمسانن جفتشون جداست تاثیری روی اون یکی نمی ذاره.

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

منم دوقلو بودم. امروز که رفتم ان تی گفت یکیش ۹هفته مرده.نگران نباش، اون جنین ضعیفی بوده و ربطی به ای ...

حتی اگه سن  بارداری  بالا  باشه جذب میشه؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن