2777
2789
عنوان

دکتر فریبا عباسی اصفهان

2008 بازدید | 12 پست

خانما لطفا هر کسی که پیش دکتر عباسی اصفهان رفته خواهش میکنم بیاد از تجربیاتش بگه 

من بعد از پنج تا انتقال منفی که با دکتر نقشینه داشتم حالا میخوام برم پیش دکتر عباسی ولی فوق العاده پولی هست و پولو میشناسه و اینکه نوبت دهی منظمی نداره 

اما میخوام اگر کسی پیشش ای وی اف کرده نظرشو بهم بگه 

لطفا لطفا لطفا🙏🙏🙏

سلام عزیزم.

چرا پیش تیم احمدی و کلانتر نمیری؟

من تاحالا دوبار اونجا مثبت شدم.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی از دوستانم اونجا رفتن و منفی شدن .بیمارای کلانتر دیدم که اومدن پیش عباسی

من که برای بار دوم اونجا مثبت شدم. یکی هم هزمان با من انتقال داشت، اونم مثبت شد.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

سلام ببخشید شما پیش دکتر عباسی رفتید؟باردار شدید؟

منم دنبال دکتر خوب میگردم ولی دیدم میگن دکتر عباسی خیلی پولی هست و هزینه هاش زیاده!

سرسری رد شو و زندگی کن،دقت! دق ات میدهد..!
سلام ببخشید شما پیش دکتر عباسی رفتید؟باردار شدید؟منم دنبال دکتر خوب میگردم ولی دیدم میگن دکتر عباسی ...

من رفتم پیشش و ی بارم انتقال دادم اما نسد .بله فوق العاده پولی هست دیگه اگر کسی بره پیشش جیبش کلا خالی میشه و فقیر برمیگرده

من رفتم پیشش و ی بارم انتقال دادم اما نسد .بله فوق العاده پولی هست دیگه اگر کسی بره پیشش جیبش کلا خا ...

سلام عزیزم خوبین؟من الان چند ساله اقدامم.البته بگم شوهرم زیاد همکاری نمیکنه.دکتر عباسی رو بهم معرفی کردن که برا شوهرم هم دارو میده.گفتم برم پیش این دکتر که دیگه نخوام حرص بخورم که شوهرم نمیره اورولوژی.میخوام ببینم شما نظرتون درباره ی این دکتر چیه؟دکتر دیگه ای هست که بهم معرفی کنین؟

سلام عزیزم خوبین؟من الان چند ساله اقدامم.البته بگم شوهرم زیاد همکاری نمیکنه.دکتر عباسی رو بهم معرفی ...

سلام.نمیدونم عزیزم .آزمایش که همسرتون باید حتما بده بدون ازمایش دارو نمیده .ولی خیلی پول میخواد اگر واقعا میخوای بری پیش این دکتر اول اینکه باید خیلی با حوصله و صبور باشی چون خیلی حرص خوردن داره بعدشم پول خیلی خیلی زیادی باید خرج کنی