2777
2789
عنوان

من پزشکی میخونم ولی داغون نیستم 🤓

1449 بازدید | 78 پست

خوشگل و خوش هیکلم هستم

آشپزی بلدم غذاهام رو همه دوست دارن خیلیییی هم منظمم الان تو خونه پدرمادرم زندگی میکنم یعنی حتی یه کوسن هم کج نیست رو مبلا یه اشغال رو زمین نیست همیشه مرتب میکنم 

ساز بلدم بزنم زبان بلدم ورزش میکنم خیلی هم شادابم مدام با دوستام بیرونم تفریح و مسافرتم همیشه به جاست 

چرا تو اون تاپیکه نوشته بودن خانمای پزشک هیچ هنری ندارن و شکسته ن 😃☹️☹️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موفق باشی عزیز

نیازی نیست خودت رو ثابت بکنی برای کسی که یه نسخه رو برای همه میپیچه و تعمیم میده

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

ترم چندی عزیزم؟

سال سه هنوز بیمارستان نرفتم ولی همه ترم بالایی هام میگن بیمارستان خیلی اسون تر از دوره های قبله 

الان همه میگفتن فیزیوپات سخته من فیزیوپاتم انقدر اسونه یه کلی وقت اضافه دارم نمیدونم چیکارش کنم