2777
2789

سلام دوستان من چند ماه پيش يك كرم تو ديجي كالا ديدم و موجود نبود منم شمارمو زدم كه موجود شد خبرم بديد بعد چن روز يه خانم زنگ زد و كلي از كرم تعريف كرد كه واي عاليه و فلان و بهمان گفتم قيمتش چقده گف زياد نيس شماره ادرس و كد پستي بديد من واستون بفرستم درب منزل هم ميتونين پرداخت كنين من گفتم خب حالا ته تهش 500 ، ٦٠٠ تومنه بيشتر كه نيس اقا من مشخصات رو دادم و ايشون بهم پيام دادن كه قيمتش ١ميل و 5٠٠ تومنه گفتم كه نه ممنون من از خريد منصرف شدم حالا اون ولكن نبود با كلي اصرار گف ١٩٠ تومن پيش پرداخت بزن ثبتش كن هروقت پول داشتي بخر و هرماه زنگ ميزد ،حالا من بهش گفتم نميتونم اونرو خريداري كنم اونم گف اوكي و باي بهش گفتم پس پيش پرداخت چي ميشه گف شما كه ١ ميليون پيش پرداخت نزديد كه طلب كارش هستيد.😐💔 و ديگه جواب من رو نداد ، الان من ميخوام به پليس فتا زنگ بزنم بنظرتون پيگيري ميكنن و اينكه حق با منه يا اون خانم ؟ فقط بخاطر پولش هم نيس بخاطر اخلاق و طرز بد برخوردشون .

ياريت زمان ايعود و ترجع ايامنة حلوا..✨🖤"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تقصیر خودت بوده

تا دلت بخواددددد اینجو. کلاه برداری ها هست

خودت نباید ساده باشی

همون اول بلاک کن

جنس خوب نایابه

کسی زنگ نمیزنه بزور بکنه تو پاچه

درسی شد اسی جان دفعه دیگه این مدل ادما رو سریع بلاک کن

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
تقصیر خودت بودهتا دلت بخواددددد اینجو. کلاه برداری ها هستخودت نباید ساده باشیهمون اول بلاک کنجنس خوب ...

من به اين كرم نياز داشتم ، و اينكه طرز برخوردشون درست نبود رسما دزدي كرد ازم🥲💔

مطمینم اون از طرف دی جی نبوده .. تا من ۷۰ تا مرسوله داشتم هیچوقت تاحالا بهم زنگ نزدن اینجوری اصرار ک ...

سايت ديجي كالا بود كه شمارمو زدم مگه شماره جاي ديگه ميره 

من به اين كرم نياز داشتم ، و اينكه طرز برخوردشون درست نبود رسما دزدي كرد ازم🥲💔

از جای دیگع تهیه میکردی...

بله درسته اما فکر نمیکنم پیگیری بشه

چون شما خودت پولو زدی که بعدن بقیه شو بدی

حالا خودت پشیمون شدی

پس فک نکنم دستت به جایی بند باشه

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
کلی میخوای بری بیای برای ۱۹۰؟برای بعدها دقت کن همینخدا ازشون نگذره چجوری لقمه حروم از گلوشون پایین م ...

نه منكه گفتم پولش مهم نيس ولي طرز برخورد خوبي نداشتن 

سايت ديجي كالا بود كه شمارمو زدم مگه شماره جاي ديگه ميره

احتمال داره کسی برداره یا حک کنه . ندیدی یه چیزی تو گوگل سرچ میکنیم بعد از طرف تمام فروشگاههای اینترنتی اس میاد که ما داریم بیاید بخرید