2777
2789
عنوان

خانوما کیا میرن لیزر🤔

166 بازدید | 10 پست

با چه دستگاهی میرین آیا راضی هستین یا نه؟

کندلا بهتره یا تیتانیوم؟

میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻‍♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️

والا من فقط میرم ...اینکه چه دستگاهی هست رو نمیدونم :)))))))))))

8 جلسه اول رو رفتم و الان هر دو ماه یه بار میرم که بعدش میشه هر 6 ماه یا یه سال یه بار 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
والا من فقط میرم ...اینکه چه دستگاهی هست رو نمیدونم :)))))))))))8 جلسه اول رو رفتم و الان هر دو ماه ...

دستگاه شاتیه یا میشکن روی بدنت؟

میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻‍♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کندلا میرم دو جلسه رفتم و خیلی راضی هستم

شاتی هست

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

کندلا رفتم ۱۱جلسه رفتم الان ۶ماه میگذره و اصلااااا برگشت نداشته جواب ۹۵٪ هم گرفتم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

من قبلا ی دستگاه شاتی میرفتم فک کنم کندلا بود ولی مدلش پایین بود

بعد ی مدت برگشت نه به اون شدت ولی پر شده بود

الان جدیدا ی کلینیک دیگه با دستگاه الکساندر کوترا میرم مدل جدیدش خیلییییی خوبه‌ چیزی که دارم میبینم نتیجه ی بین جلساتش از اون قبلیه بهتره

دستگاهشم شاتیه

ولی هم گرونتره هم دردناک تر🥲 ارزششو داره هر ۴۵ روز

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
هر جا خاستی بری لیزری رو انتخاب بکن که غیر تماسی باشه یعنی ازینایی نباشه که سلفون میکشن روش ازینایی ...

اینی میگی یه سری ژله ای هست ؟؟که بخوای میدن یامیندازن سطل

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖