2777
2789
عنوان

بچها بیاین سکته ناقص زدم

347 بازدید | 45 پست

دوماه پیش سونو سینه دادم همچی نرمال بود خداروشکر ..از پریروز ک از خواب بیدار شدم سینه سمت راست یجاش یه نقطه درد میکنه از داخل فشار میدم بدتر درد میکنه نکنه س...ان دارم خداایی نکرده؟؟؟وای دارم سکته میکنم بعدش نزدیک دو ساعت بیشتر هی همونجا فشار میدادم و اینا شاید چیزی ببینم ..دیشب نگا کردم همونجا یه دایره بزرگ پوستم صورتی شده انگار کبود شده دردش کمتر شده یکم همون جا ک صورتی شده یکم ورم کرده خیلی نگرانم بنظرتون در اثر دستمالیش کردم اینجور شده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر ضربه اینجوریه...مال من اندازه یه نخود مثل کیست زیر دست نیومد ولی چون روش کبود شد دکتر گفت از ض ...

یکم ورم شده من جایی ک دست میزدم همش یکم ورم شده و صورتی انگار کبودی اینجوری ..خیلی استرس دارم از دیشب نتونستم بخوابم چشام داره میره 

زیاد حساس شدی بعد هی لمس کردی فشار دادی. خب سینه نرمه حساسه معلومه درد میکمه

من وسواسم کلا ..بعدش الان همونجا ک دست میزدم یه دایره بزرگ نصف کف دست قرمز رو ب کبود شده و ورم داره یکم